mynewspapers.net

Vild fågel identifiering

Vild fågel identifiering


Vilda fåglar varierar från små sångfåglar som Ungfåglarna mes till stora arter, såsom great horned owl. En fågelskådare har påpekat de fysiska egenskaperna för en fågel med beaktande fågelns habitat och fågelns beteende. Att ha ett omfattande guidebok eller dator program hjälpmedel fågelskådare när de konfronteras med en okänd fågel.

Få en Guide

Hundratals fågel guider finns i bokform, och fågel-guide datorprogram samt applikationer för mobiltelefoner och dator bärbara datorer. Med så många val, kan du lätt hitta en fågel guidebok eller koncentrera sig på fåglarna som den särskilda stat, region eller ett område där du är fågelskådning i programmet bird guide. Smart fågelskådare bekanta sig med deras Fälthandbok hemma för att spara tid medan ut fågelskådning.

Obs kroppsform och storlek

Det första steget i fågel identifiering är att notera storleken och allmänna formen av fågelns kropp. Mycket små fåglar inkluderar viros, sångare och kolibrier. Lång, smal fåglar med långa halsar inkluderar kranar, storkar, hägrar och häger. Även nybörjare fågelskådare erkänner omisskännlig form av en uggla. Medan i flyg, visar fåglar olika former när det gäller deras svansar och vingar, som erfaren fågelskådare erkänner från långt bort.

Obs märkning och färg

Men i vissa arter av fågel, färg och markeringar gör åtskillnad mellan mellan en man, en kvinna och en ung, för vissa arter sin färg och markeringar gör dem omedelbart igenkännlig, som blå nötskrika, lila martin och röd kardinal. Fågelskådare lära sig att leta efter färgning på bröstet, fodrad eller maskerade ögon, svans ränder eller vingband och "kronor" på huvudet.

Obs ben och fötter

Simhud fötter visar ett vattenfåglar, medan fötterna av rovfåglar är långa, vassa klor. Sångfåglar har fyra tår, men vissa arter har tre tår pekar framåt och en vänd tillbaka, medan andra har två tår pekar framåt och två tår inför tillbaka. Pålar har väldigt långa ben, medan bältade kungsfiskare har distinkt knubbiga ben. För många arter är färgen på fågelns ben och fötter en indikator på dess arter, såsom snowy egret med svarta ben och gula fötter.

Obs miljö och beteende

Där fågeln lever och dess verksamhet säger mycket om en fågel. Duvor fodergrödor för mat på marken, medan nattskärror jaga på vingen. Ankor och lommar lever i dammar och sjöar, medan pelikaner och havssulor föredrar havet. Vissa fåglar abborre med deras svansar som sticker upp, medan andra sitter med deras svansar pekade nedåt. Vissa fåglar flyger i flockar, medan andra föredrar ensamhet. Enligt Birding.com berättar en fågel samtal eller låten lyssnaren dess arter.