mynewspapers.net

Vikten av protein för muskel vinna

Vikten av protein för muskel vinna


Konventionella gym-råtta visdom proklamerar att ett högt intag av protein är nödvändigt för att pumpa upp dina biceps och öka muskelmassan, men protein inte är det enda näringsämnen i en bodybuilder's diet. I själva verket kan en kost med för mycket protein vara kontraproduktivt, råna dig av energin från kolhydrater behövs för att utföra effektivt. När du arbetar att lägga till muskelmassa, hoppa över den proteinrik frukost skakar och i stället fokusera på en väl avrundad kost.

Byggstenen i livet

På den mest grundläggande nivån är protein byggnaden blockera våra kroppar konvertera från maten att upprätthålla våra vävnader, muskler, hår eller organ. Proteinkällor innehåller aminosyrorna som behövs för att skapa ny vävnad. Utan tillräckligt med protein i kosten, är det omöjligt att få muskler massa eftersom protein är första ägnas åt att underhålla kroppens system snarare än att bygga ytterligare muskler.

En ineffektiv energikälla

Innan kroppen kan delta till underhåll eller lägga till muskel, måste det sköta sin dagliga energibehov, använda kalorier konsumeras i fetter, kolhydrater och protein till bränsle kroppen först. När protein förflyttar kolhydrater från en diet, har det inte omvandlas till muskler, men brände som bränsle, vilket kräver mer vatten att metabolisera samma mängd energi.

Återuppbyggnaden efter träning

Praktiskt taget varje träning belastar musklerna och orsakar mikroskopiska revor i muskelvävnad. Protein behövs för att återställa musklerna till deras pre-Workout tillstånd. Även om du inte försöker lägga till muskelmassa, behöver du mer protein än nonathletes, som de amino syrorna protein ger är viktiga i återhämtningsprocessen och metaboliseras under protein konverteringen att reparera skadad vävnad.

Dagliga krav

Genomsnittligt stillasittande milt aktiva vuxna behov mellan 0.8 gram protein per pund av kroppsvikt, medan experter rekommenderar idrottare arbetar för att få muskelmassa förbrukar 1,5 till 2,0 gram protein per pund av kroppsvikt. Den genomsnittliga idrottsmannen behöver en 500 kalorier per dag utöver kosten minimum tillsammans med styrketräning att få ett halvkilo muskler. Till exempel en 170-pound, 30 år gammal idrottsman får förbruka ca 2.000 kalorier helt enkelt för att bibehålla kroppsvikt utan arbetande ute; en fem dagar-veckan träningsschema gupp som upp till ca 2 600 kalorier per dag för att bibehålla kroppsvikt. Medan styrketräning, måste du följa en diet av 3 100 kalorier att få ett halvkilo muskler.

Balanserad kost

Dietister rekommenderar den genomsnittliga nonathlete bör konsumera mellan 12 och 15 procent av sina kalorier från protein och underhålla förhållandet 4-till-1 kolhydrat-till-protein i sin kost. Om du arbetar för att lägga till muskel, behöver du inte att öka ditt proteinintag för att uppnå muskelmassa: ökad protein till bara 18 procent av ditt kaloriintag kommer att öka amino syra konsumtion nog att lägga vikt samtidigt som den ger tillräckligt med kolhydrater att använda som energikällor till bränsle din träning.