mynewspapers.net

Vikt förlust och muskeltrötthet

Vikt förlust och muskeltrötthet


En av de mest effektiva strategierna för att förlora vikt är att kombinera en hälsosam kost med regelbunden motion. Tyvärr, att regelbunden motion, såsom jogging, cykling eller tyngdlyftning, kan orsaka dina muskler att känna sig svag och trött. När denna muskeltrötthet sätter in, muskulös prestanda minskar, och driver kroppen hårdare eller för en längre period tid blir allt svårare.

Bakgrund

Det finns två typer av trötthet, båda har en negativ inverkan på muskel prestanda: central- eller neuromuskulära - trötthet, vilket innebär att det centrala nervsystemet och sinne; och lokala-- eller perifera – trötthet, som innebär en faktisk muskel webbplats. Enligt verkliga lösningar Magazine är central trötthet kroppens nödsystem avstängning. Under intensiv träning berättar sinnet musklerna att sluta fungera och hindrar dem från att drabbas av trauma. Denna centrala trötthet uppstår vanligtvis före lokala trötthet, när specifika muskelgrupper blir inte kan producera tillräckligt med energi genom processer för oxidation, Glykolys och ATP-CP. Hämmat energiproduktionen orsakar metaboliska biprodukter som mjölksyra att bygga upp i musklerna, vilket gör dem ömma.

Expert insikt

Målet för många människor på väg till viktminskning är att bränna överflödigt, föga smickrande fett samtidigt behålla-- eller ens bygga--muskler. Tyvärr, detta är orealistiskt. Att förlora vikt kräver att du skapar ett underskott mellan den energi du ned genom kroppsliga processer, inklusive motion, och den energi du förbrukar som kalorier. Som Columbia University anteckningar diskriminerar kroppen inte mellan fett och muskler när du har skapat detta underskott. Istället kroppen bränner lagrat fett och bryter ner proteiner--byggstenarna i muskler--för att generera den energi den behöver. Den resulterande minskningen i muskel massa kan minska muskelstyrka och orsaka muskeltrötthet att ställa in i tidigare under träning.

Glykogen anslutningen

Glykogen lagras-kolhydrat är kroppens mest effektiv källa till bränsle för att generera muskelrörelser. Enligt fysiolog Greg Landry, som kroppen gömslen glykogen till glukos--genom Glykolys-- och releaser energi, mängden muskeltrötthet känner du ökar. Beloppet av denna ökning är nästan direkt proportionell mot mängden minskningen av glykogen nivåer.

Förebyggande

Upprätthålla tillräckliga nivåer av glykogen i musklerna och staving tröttheten kräver att du konsumerar kolhydratrika livsmedel, som bröd och pasta. Detta innebär att ignorera de grundläggande trossatser av många populära låg-carb diet, som förkunnar kolhydrater som de ultimata fienderna av viktminskning. Om regelbunden motion är en del av din viktminskning strategi och du vill fördröja uppkomsten av trötthet, verkliga lösningar Magazine rekommenderar att en kost som består av mellan 40 och 60 procent kolhydrater.

Tips

Medan du inte går ner i vikt och bygga muskler samtidigt, kan du utföra dessa två processer självständigt. Columbia University rekommenderar att integrera både aeroba övningar, som promenader och jogging, och anaerob övningar som tyngdlyftning i din träning programmet. Medan aeroba övningar öka uthållighet och hjälper kroppen att bränna fett, anaerob övningar öka muskelstyrka och muskelmassa.