mynewspapers.net

Vibration plate träning

Vibration plate träning


Vibration plate maskiner hävdar att hjälpa dig bygga muskler och minska fett samtidigt stimulera blodflödet. De kan även ge massage för ömma eller trötta muskler. Dessa maskiner består av en vibrerande plattform och ett högt handtag. De flesta maskiner erbjuda låg, medium och hög vibrationsinställningar. Börja med den lägsta inställningen och experimentera med olika inställningar när du blir mer bekväm med vibrationer plattan övningar. Högre inställningar ger en mer intensiv träning.

Knä böja

Stå på perrongen med fötterna skuldra bredd isär. Grepp i handtaget på maskinen och Böj knäna tills knäna är över, men inte tidigare, tårna. Du kan utföra denna övning mer som en squat, genom att placera fötterna pekar utåt och driftigt Böj knäna utåt långsamt som du. Om du vill utföra en enbenta knä böj, placera ena foten på plattformen och den andra foten på golvet, direkt bakom plattformen. Böj knäna tills knäet av benet på plattform bildar en 90-graders vinkel.

Tå Reach

Stå på sidan av plattformen med fötterna ihop. Böj din kropp på höfterna, att hålla benen raka och nå dina fingrar till tårna. Nå så långt du kan. Känner att sträckan i din hamstrings och återgå till startposition.

Dips

Sitt på kanten av plattformen med ryggen till maskinens handtag. Placera handflatorna på kanten av plattformen med fingrarna mot din kropp. Lyft höfterna och flytta skinkorna förbi kanten på plattformen, mot dina fötter. Sänka din kropp genom att böja armbågarna. Armbågarna ska gå direkt tillbaka och bör inte svänga till höger eller vänster. Böj tills överarmarna är nästan parallell med golvet, håll och räta ut armbågarna att återgå till startposition. Du bör känna dig denna övning i din triceps.

Plankan

Ligg på mage med fötterna på den vibrerande plattformen och resten av din kropp på golvet. Placera händerna under axlarna och lyft din kropp tills din kropp är i ett push-up position. Håll denna position i 30-90 sekunder för att få styrka i överkroppen och magmusklerna.