mynewspapers.net

Veterinär assistenten prov intervjufrågor

Veterinär assistenten prov intervjufrågor


Förbereder sig för en anställningsintervju kan anropa ångest även i de mest övertygade om individerna. Planering före tid bör hjälpa lindra dessa känslor och få en känsla av beredskap till intervjuade. Som med någon intervju, bör en Individuella intervjuer för ett jobb som veterinär assistent granska henne återuppta, planera sin outfit och öva med några exempel på intervjufrågor.

Vilken var den mest givande erfarenhet du har haft med djur?

Tänka länge och hårt på en viss personlig erfarenhet som påverkat ditt beslut att satsa på en karriär som ta hand om djur. Man framgångsrikt behandla ett djur lider av leukemi, till exempel? Efter att en lista över dina egna givande erfarenheter med djur, avgöra vilket gjorde den största effekten och förändrat ditt perspektiv på livet på något sätt. Dela denna upplevelse med intervjuaren, och förklara varför det fick så stort genomslag. Intervjuaren vill se att du upprättar en anslutning med djur. att du bedriver en veterinär karriär som mer än bara ett jobb.

Har du någonsin Euthanized ett djur? Hur gjorde du känner om det?

Arbetar som en veterinär assistent utmaningar känslomässiga. Ägare med sina husdjur till kliniken för en mängd olika skäl, ibland för icke behandlingsbar sjukdomar. När ett djur inte kan behandlas och fortsätter lidande som ett resultat, är det mest humana alternativet till eutanasi djuret. Djur dödshjälp inträffar regelbundet vid veterinary klinik och sjukhus. Alla som arbetar med djuren och deras ägare måste vara medkännande med ägarna, ändå kan behandla djuret. Intervjuaren frågar denna fråga att utvärdera intervjupersonens förmåga att uppfylla ägarens behov, samt djurets behov i svåra situationer.

Hur skulle du behandla en skrämt djur?

När ett djur lider, kan det bli rädd för de människor som vill behandla den. Djuret kan kala tänderna på veterinär assistenten som försöker titta på sin tass, till exempel. Djuret kan mycket väl bita eftersom den är rädd och vill att hålla folk borta. Veterinary assistenten måste hitta ett sätt att säkert behandla djuret trots sin rädsla. Intervjuaren vill veta att veterinär assistenten vet några tekniker för att hantera skrämt djur.