mynewspapers.net

Veterans Day affisch idéer

Veterans Day affisch idéer


Som en del av Veterans Day aktiviteter uppmuntrar många skolor studenter att utforma affischer eller att även tävla i en Veterans Day affischtävling. När du bestämmer vilken typ av poster som du vill skapa, besluta om du vill fokusera på en viss veteran inverkan på ditt liv eller om du vill fokusera mer på en viss konflikt eller ens en förgrena sig av tjänste. Använda bilder att väcka känslor och skapa en levande affisch som kommer att locka intresse från dina klasskamrater.

Family HeroNär du skapar en Veterans Day affisch, kan eleverna fokusera på en familjemedlem som är en veteran. Studenter kan omfatta ett urval av bilder av att enskilda på affischen (båda bilderna som skildrar personen medan i militären och bilder som speglar ett civilt liv). Barnen kan rita kopior av alla medaljer som anhöriga har fått, och de kan innehålla information om personens gren av militärtjänsten.

Visst krig eller konflikt

En bredare historisk synvinkel, kan eleverna plocka ett visst krig eller konflikt och designa en affisch att matcha den konflikten. Studenter kan söka tidskrifter, tidningar eller Internet för bilder av monument dedicerade till veteraner som kämpade i dessa krig, och studenterna kan bifoga bilder till deras affischer. Studenter kan även statistiska siffror om deltagande militära män och kvinnor, samt trivia om krigen.

Gren av militärtjänsten

Affischen att studenter design kan fokusera på en viss gren av amerikanska militären. Eleverna kan besöka lokala rekrytering kontor för att få broschyr material att ta med sina affischer. Om studenterna inte har veteraner i sina familjer, kan de besöka det lokala kontoret för Veterans Affairs att göra en kontakt i gemenskapen. Byrån kommer att kunna ansluta studeranden med en individ som kan svara på hans frågor. Som ett exempel, om studenten fokuserar på armén, kan han inkludera bilder av armén utbildning och foton av armémedlemmarna under krigstid. Han kan även bilder av viktiga monument som har uppförts i hedern av fallna armémedlemmar, samt ett urval av bilder för armén medaljer.

Tack

Eftersom Veterans Day firas för att hedra tjänsten-av alla veteraner, sedan fokusera på ett tema av tack för din affisch. Använda bilder och ord för att förmedla din uppskattning för de uppoffringar som veteraner har gjort. Bilden av den amerikanska flaggan uppviglar ofta känslor av patriotism i medborgare, så du kan använda denna bild eller andra starka, emotionella bilder för att generera känslor i visningsprogrammet. Du kan också visa bilder som skildrar de uppoffringar som veteraner har gjorts, och bilder som visar veteraner i full militär regalier. Överlagra ett meddelande tack ovanför bilderna att markera din uppskattning för veteraner.