mynewspapers.net

Vetenskapen & Lab tema dekorationer & hantverk

Vetenskapen & Lab tema dekorationer & hantverk


För det barn som brinner för vetenskap, finns det många olika utsmyckning projekt och hantverk som en förälder kan göra med honom. Dessa hantverk kan också vara dekorationer att komplettera någon vetenskap-tema födelsedagsfest.

Lab preparatet dekorationer

Varje bra science laboratory har lab prover i det---dessa enkla och roliga dekorationer skulle göra ett bra komplement till part. En person kan köpa del gummy grodor, och lägga fram dem till en display ombord som om sentimental varelser var redo att vara dissekeras. Då kan de olika delarna av grodan märkas för att göra det en vetenskapligt korrekta dekoration. Dessutom kan andra plast djur placeras i olika tankar och behållare märkta "specimen." Dessa djur kan innehålla ormar, ödlor och även möss.

Dekorativa provrör

Dekorativa provrör ge någon Laboratoriumparti en autentisk känsla. De kan också lägga ett stänk av färg till ett rum. Köpa plast provrör i olika former och storlekar och placera dem i olika delar av rummet. Göra upp flera containrar av olika färgade vatten---som blå, grön eller lila--- och placera dem i olika rören. Ett annat alternativ är att göra provrör drinkar. Göra olika färgade juice mixar och placera dem i rören.

Osynligt bläck

Ett hantverk för blivande forskare, och vetenskap-tema fest, är för barn att skapa sina egna osynligt bläck. Du kan göra osynligt bläck ur flera husgeråd, inklusive citron och vatten. Blanda två ingredienser i en skål och har barnen använder bomullspinnar för att skriva meddelanden på papper. Sedan kan de hålla sina papper upp till en glödlampa och avslöja deras hemliga budskap.

Hemgjord termometer

En annan praktisk vetenskap hantverk som barnen kommer att älska gör hemgjord termometrar. Sex enkla ingredienser behövs för att skapa detta hantverk---en tom plastflaska, en klar plast halm, vatten, gnugga alkohol, karamellfärg och lera. För att skapa den, fylla halva flaskan med gnugga alkohol och den andra hälften med vatten. Tillsätt några droppar karamellfärg och blanda flaskan innehållet. Placera stråna i botten och tillsätt lera runt botten på flaskan. Då är termometern klar att använda. Barn kan placera det i en mängd olika temperatur situationer---såsom utanför eller inne i huset---se vätskan stiga och falla i halmen.