mynewspapers.net

Vetenskapen affisch styrelse idéer

Vetenskapen affisch styrelse idéer


Varje år, måste många barn komma med ett science projekt som de kan sätta ihop hemma och sedan presentera vid årliga science fair. När deras forskning och experiment är klar, måste det presenteras på ett sätt som domarna tydligt kan förstå. Ett sätt att göra detta är att placera information på en affisch styrelse. Lärare kan också använda affisch styrelser för att demonstrera vetenskap begrepp lärs ut i klass läroboken.

Solsystemet

Affisch styrelser är stor för att demonstrera hur solsystemet fungerar. Studenter kommer att vilja måla affisch styrelsen svart och sedan göra planeterna ur olika färger konstruktion papper. Solen kommer att behöva göras av gula konstruktion papper och bör vara i fokus för det sol-systemet. Det bör också vara den största. Varmlimma fast solen på plats, och sedan limma planeterna i ordning går runt solen. Därefter kommer studenter vill lägga månar till planeterna. Forskning måste göras för att se hur många månar varje planet har. Studenter kan avsluta deras solsystem affisch styrelse genom att lägga till några konstellationer. Detta kan göras med hjälp av star klistermärken. Det är mycket lättare än att skära dem alla ut för hand.

Växten livscykel

De flesta studenter är visuella. På grund av detta, kommer du att lära barn om en växt livscykel genom att visa det på en affisch styrelse. På affischen styrelsen, rita ett frö. I mitten höger i affisch styrelsen, rita en fröplanta. Längst ner på affischen styrelsen, bör du ha en knopp, och i mitten vänster styrelsens affisch kommer att vara din blomma. Nästa, rita en pil från ett stadium till nästa så att det visar anläggningens livscykel. Förklara att när blomman dör, dess frön kommer att producera nya blommor, så växt livscykel har inget slut. Det håller upprepar sig.

Livsmiljöer

Affisch styrelser är perfekt för att visa olika typer av livsmiljöer. Lärare kan ha varje studerande skapa en livsmiljö på en affisch styrelse som hon är lära om det. Till exempel om klassen studerar öken livsmiljöer, hon kan lägga till objekt affisch styrelsen eftersom hon lära sig om den. Först, hon ska Rita en öknen scenen på affisch ombord. Detta bör innehålla sand eller hårt, torr jord som skulle hittas i en öken. För det andra, hon lär att typ av växter som växer i denna naturtyp inte har löv. Hon kan lägga till en kaktus för att representera detta. För det tredje studeranden kan lägga till djur som håla under jord i dagtid värmen och kommer ut på natten. Dessa inkluderar ormar och gnagare. Avsluta det affisch ombord med något annat du sannolikt att hitta i en öken. Vissa fåglar flög över, ett berg i fjärran eller vissa fläckar av stenar. Lägg på livsmiljön och jämföra med andra livsmiljö affischer dina klasskamrater gör.