mynewspapers.net

Verktyget för borttagning av staket post

Verktyget för borttagning av staket post


De flesta människor är bekanta med en post hål grävare, men vad gör du för att ta bort ett inlägg som redan är inställd? Många stängselstolpar är förankrade i betong. Gräva den sorteringen inlägg ur marken kan bokstavligen vara back-bryta arbetstimmar. Även med betongen exponeras, tar det fortfarande en hel del ansträngning för att ta bort inlägget från marken. För att göra en mödosam uppgift lättare, prova att använda en post avdragare.

Vad är en Post avdragare?

En post avdragare använder enkel mekanik för att göra arbetet i dra en staketstolpe direkt ur marken. Några inlägg avdragare användning en pneumatisk jack. Andra förlitar sig på en manuell ratcheting system. Det finns flera mönster för en post avdragare, men alla innebär helt enkelt looping en kedja runt den post du vill ta bort och sedan användning av mekanisk kraft att lyfta inlägget direkt från jorden. Eftersom modellerna varierar i storlek, form och metod för att producera kraft, de skiljer sig också i kvalitet, effektivitet och säkerhet.

Manuell hydraulisk/Ratchet vs. pneumatiska

Det finns två typer av manuell post avdragare. Man använder en manuell hydraulisk pump för den mekaniska kraften. Manuell post avdragare bygger på en ratcheting hävstång. Både producera en enorm mängd kraft av levering kedjan mot staketstolpe, och slutligen dra den från marken med över 3.000 ton kraft. Pneumatiska post avdragare fungerar identiskt till dem som förlitar sig på handkraft, med undantag den tryckluften nu ger den mekaniska styrkan för de levering.

Tre Post avdragare modeller

Searco efter brådska post och Anslut avdragare: i grund och botten en post avdragare som utnyttjar en tvåhjuling dolly som dess stomme, med en jack ansluten till en arm som spakar gärdsgårdsstör ur marken. Searco efter hat avdragare kan utrustas med en manuell eller pneumatiska uttag. Den största fördelen för denna modell är kanske möjligheten att hjulet gärdsgårdsstör bort en gång dess är fri från marken. Rhino MP-3 post avdragare: denna modell bygger på en manuell ratcheting system för att ge den mekaniska hävstångseffekten. Den består av en stor ratchet monterad ovanpå en footed kolumn. Återigen, en kedja är virad runt den önskad posten och ratcheting kraft drar inlägget ur jorden. Rhino PL-3 Hydraulisk avdragare post: den minsta post avdragaren av de tre modellerna som beskrivs här, denna avdragare använder en hydraulisk domkraft för att tillhandahålla den mekaniska kraften. Eftersom det är den minsta av de tre modellerna, kan denna avdragare användas i snävare utrymmen i händelse av att posten ligger mitt i buskar eller någon annan funktion som kan störa den manuella avdragare drift. Men kommer denna avdragare bekvämlighet med ett högre pris än andra modeller.

Priser

Priserna varierar kraftigt bland modeller. Det finns modeller för så lite som £26 till så mycket som £646. Se avsnittet referenser i den här artikeln för mer information. Det finns många inlägg avdragare patent. Det är bäst att åka runt och hitta den avdragare som uppfyller dina behov.

Gräva

Naturligtvis, kan du prova att ta bort din gärdsgårdsstör på gammaldags sätt. Den ursprungliga staket post removal tool är spaden. Efter några timmar att gräva runt stängslet efter och når sin bas, kan du gräva ett hål ungefär dubbelt så stor som staketet post och, med hjälp av manuellt arbete, gratis ditt staket inlägg från marken.