mynewspapers.net

Verktyg som behövs för PC reparation

Verktyg som behövs för PC reparation


Ta din dator till en professionell repareras kan vara dyra. Dataspecialister har verktyg och den kunskap som tillåter dem att reparera hårdvara och mjukvara. Men med lite forskning till en dator eller online reparation tutorials, kan du också kunna reparera din egen dator. För hårdvaruproblem, kommer du behöva ha fysiska och diagnostiska verktyg lätt tillgängliga. Till sätta fast programvara frågor, måste lämpliga antivirus program.

Hårdvara verktyg

Du kommer att ha ett anti-statiskt armband att undvika elektrostatisk urladdning, en Philips huvud skruvmejsel, en burk med tryckluft att rengöra tangentbordet och ta bort damm, en penlight och pincett. Ytterligare användbara artiklar; thumb drive eller extern enhet, power strip och kabel band.

Hårdvara diagnostiska verktyg

Gratis testning hårdvara diagnostiska verktyg du kan använda Memtest för att testa minnesproblem och Seatools för att testa hårddisken. Tips: Alltid testa och reparera hårdvara först eftersom det är ganska mycket svart eller vitt. Maskinvaran är grunden för datorn och programvaran körs på toppen. Tänk på det här sättet: om ett hus är byggt på en hängande stiftelse, allt kommer går neråt.

Programvaruverktyg

När det gäller programvara, det finns många variabler att överväga om datorn inte startar, du inte kan hitta en fil eller ett program öppnas inte. Men är det viktigaste mjukvaran redskapet ett antivirusprogram. Eftersom inget antivirusprogram kommer att fånga 100 procent av problem, är det viktigt att köra flera sådana program vid reparation av en dator. Malwarebytes är en gratis malware-borttagning program som gynnas av tekniker. Microsoft Security Essentials rekommenderas också, som är med. kör varje program tills den inte kan hitta några fler hot.