mynewspapers.net

Verktyg för att göra smycken Ring Blanks

Verktyg för att göra smycken Ring Blanks


För smycken hantverk beslutsfattare intressant att göra finger ringar, affären, kan tillverkade ringen blanks vara nedslående, svårt att hitta och opraktiskt på grund av storlek överväganden. Av denna anledning många smycken beslutsfattare söka efter sätt att göra sina egna metallring blanks, som är redo för anpassning med stenar eller andra valda dekorationer. Om du vill gå den här vägen, bekanta dig med de olika verktyg inblandade i ringen gör och de sätt på vilket de används.

Ring verktyg

Oavsett vilken typ av material du väljer att använda för att göra din ring blanks, måste du använda två viktiga dimensionering och forma verktyg: en ring sizer och ett ring Dorn. En ring sizer är en justerbar plast mäta ring som passar runt ett finger och är märkta med storlek nummer, berätta vilken ring storlek passar finger. En ring Dornen är en konisk trästycke vars form omfattar varje ring storlek. Använda dessa verktyg tillsammans för att hitta en ring storlek, markera den på Dornen, då använda markerade Dornen för att forma metall, tråd eller lera i lämplig ring storlek.

Täcka belägger med metall verktyg

Några av de enklaste tunna banden är tillverkade av enbart smycken plåt och en silversmycken lödningar. Täcka belägger med metall smycken säljs av smycken leverantörer och du kan använda dem för att göra grundläggande band, signet band eller ringar med full cabochon inställningar, som är inställningar med kort väggar. Du behöver också en lödkolv, lödtenn, ring-forma verktyg, metall snips eller skärande bitar, en oscillerande elverktyg och metall filer.

Metal Clay verktyg

Nya metall lera produkter låt konsthantverkare som är mer bekväm med lera formar göra ringar från grunden med samma teknik. När du formar och torka en ring från lufttorka metall lera, kan du skjuta den i riktig metall med en butan torch eller liten ugn. Under bränning, organiska bindning material i leran bränna bort medan de små partiklarna av metall är smält i form av oavsett typ av ring tomt du vill göra. För detta, kommer du behöver metal lera, lera formverktyg, en ficklampa och bränning tegelsten eller liten ugn, en hård metall borste och ett burnishing verktyg för polering.

Wire verktyg

Göra finger ringar från grunden med tjock tråd, vrida tre eller fler delar i ett band och införliva en radbruten sten, pärla eller cabochon överst centrum med en lockig design. För denna typ av konst, du behöver inte bara tråd och stenar, men en bra uppsättning smycken Tänger, inbegripet tråd skär, olika storlekar av nål-nosed Tänger, och några runda-nosed tänger.