mynewspapers.net

Vegetariska & Vegan Baby gåvor

Vegetariska & Vegan Baby gåvor


Gåvor för ett barn födda i vegetarian eller vegan hushåll liknar träffar vanligen begåvad någon bebis, men den vegetariska/veganska livsstilen bör beaktas genom att undvika animaliska produkter eller något mycket bearbetade eller onaturliga. Veganer, har till exempel ofta en stark förkärlek för organiska material, även om den oorganiska versionen görs utan animaliska produkter. Precis som du inte skulle ge en olämplig gåva till ett barn av en viss religion eller kultur, bör du se till att ge en gåva som är vegan eller vegan vänliga.

Ekologisk babyutstyrsel

Leta efter ekologisk bomull filtar, lathundar och kläder; Om du inte har några lokala butiker som specialiserar sig på ekologiska tyger, söka på nätet. Välj naturliga färgade artiklar eller artiklar som färgats med naturliga färgämnen. Vissa varumärken som är specialiserade på ekologiska kläder är moder jord och Baby, träd och Tots, gå naturliga Baby och GreenEdge barn.

Vegan toalettartiklar

Vegan baby lotion, pulver, tvål och balsam kan bli kostsamt, och kommer att vara en Välkommen present till vegan föräldrar. Några märken att leta efter är Mama ros Naturals och Earth Mama Angel Baby.

Tygblöjor

Om du vet de nya föräldrarna tänker använda tygblöjor istället för disponibel, söka på nätet för en ekologisk blöja kaka för att hålla dem med återanvändbara blöjor. Om de kommer att använda en tjänst för att tvätta blöjor, betala för ett par månader som en gåva. Ekologisk blöja täcker, säkerhetsnålar och ekologiskt tyg våtservetter är också nödvändigheter.

Böcker

Det finns många böcker inriktad mot vegetariska och veganska familjer med spädbarn, inklusive kokböcker, hantverk böcker och bilderböcker. Leta efter böcker om vegetarian/vegan kost för barn som innehåller recept och idéer för när barnet börjar fasta livsmedel.

Baby mat verktyg

Det finns en god chans vegetarian eller vegan föräldrar kommer att göra barnmat hemma från början. En trevlig mixer, liten matberedare eller stick mixer kommer komma till hands som en baby mat maker, eller leta efter en manuell baby mat kvarn eller kvarnen vara ännu mer miljövänliga.

Leksaker

Naturliga träleksaker, ekologisk bomull uppstoppade djur och naturliga skallror är populära presenter för vegetariska och veganska spädbarn. Leta efter leksaker som dessa där ekologiska baby kläder säljs.