mynewspapers.net

Vegetarisk Lunch menyn idéer

Vegetarisk Lunch menyn idéer


När du inte äter kött, alltför ofta din lunch kanske jordnötssmör och sylt. Ändra upp din tråkiga lunch rutin genom laga vegetarisk mat som även dina köttätande vänner kommer att avundas. Med en cue från internationella rätter, och du kan kliva utanför rutan lunch för en smakrik och kött-gratis meny.

Röda bönor och ris

Vegetarisk Lunch menyn idéer


Förbereda något recept för röda bönor och ris och ersätta vegetariska-vänlig soja korv för andouille korven i traditionella röda bönor och risrecept, eller utelämna korven helt. Denna rejäla måltider kräver inte sida rätter, men en servering av kornbröd eller kokta gröna på sidan kommer att spetsa detta lunchmeny.

Tofu stek

Vegetarisk Lunch menyn idéer


Göra en asiatisk vegetarisk lunch. Kub ett halvkilo fast tofu och det lägga till två koppar frysta stir fry vegetabilisk blandning. Värm på en kokplatta tills grönsaker och tofu koka igenom. Häll i ¼ till ½ kopp flaska stir fry sauce och slänga för att bestryka tofu och grönsaker med såsen. Servera den stek med kokt ris och förmögenhet kakor till efterrätt för en hel meny.

Frukost lunchGöra en sats av pannkakor och våfflor, ersätta sojamjölk för komjölk i receptet. Servera med lönnsirap eller honung och en sida av färsk frukt eller vegetarisk frukost korv. Häll dig själv ett stort glas apelsinjuice för en portion frukt med denna meny.

Portobello Mushroom Burger

Vegetarisk Lunch menyn idéer


Grilla en stor portobello mushroom och använda den i stället för en hamburgare bulle på en bulle. Lägg till din favorit burgare kryddor som sallad, tomater, lök skivor, ketchup och senap. Servera med en sida av pommes frites vegetabilisk olja, kokt eller bakad chips.