mynewspapers.net

Vegetabiliska konst projekt

Vegetabiliska konst projekt


Att införa grönsaker i klassrummet är ett bra sätt att få eleverna intresserade av grönsaker och börja se dem som positivt och roligt. Grönsaker i konst och med grönsaker som konstnärsmaterial, kan en konstnär att spela med hans mat. Skulpturer helt i grönsaker och tandpetare kan även ätas efter showen är över. Vegetabiliska konst ökar vegetabiliska medvetenhet och intresse för trädgårdsarbete, och uppmuntrar till hälsosamma äta.

Vegetabiliska skulpturer

Vegetabiliska art har blivit så populär att tävlingar runt om i världen är tillägnad det. Konstnärer med endast grönsaker och tandpetare för att hålla dem tillsammans, att skapa intrikata skulpturer. Grönsaker kan användas hela eller avskurna till form. Klustrade grönsaker som selleri, kan separeras och enskilda stjälkar används i skulpturen. Vissa tävlingar har regler om styckning eller separera, men i klassrummet, lärarna är fri att uppmuntra obegränsad kreativitet.

Vegetabiliska marionetter

Att skapa vegetabiliska marionetter liknar skapa vegetabiliska skulpturer. Använd ganska lätt grönsaker, som en morot eller stjälk selleri, för kroppen av marionett. Gröna bönor, oliver, russin, miniatyr öron av majs, remsor av sallad eller rädisor, kärnor av majs, böngroddar och persilja kan användas för att skapa armar, ben, hår och ansiktsdrag. Tillägg till marionett kan fästas med färskost, jordnötssmör eller tandpetare. En Popsicle eller craft pinne kan infogas i basen av marionett eller marionett kan enkelt hållas av basen. Pjäsen är valfritt.

Frukt och grönsaker sniderier

Frukt och grönsaker carving har sitt ursprung i Asien, men dess popularitet har spridit sig över hela världen. Meloner, squash, rädisor, rovor och många andra frukter och grönsaker kan vara ristade i utarbeta former och utföranden. Studenter bör starta med en liten grönsak och en enkel design och arbeta mot svårare grönsaker eller konstruktioner som deras skicklighet utvecklas. Detta är inte ett projekt för små barn, eftersom carving frukt eller grönsak kräver en mycket vass kniv.

Grönsaker som konst leveranser

Grönsaker kan också användas som instrument för artmaking. Majskolv kan användas att rulla måla. Sparris, Morotsstavar, selleri och miniatyr majskolv kan användas som penslar. Potatis, morötter, gurkor och rädisor kan användas för utskrift. Skär grönsaker i hälften, rista en design på ytan av en skuren sida, doppa den i en liten paint och använda grönsaken som ett färgstämpelavtryck. Du kan även överväga att göra musik, snarare än bildkonst, med grönsaker.