mynewspapers.net

Vegetabiliska fack idéer

Vegetabiliska fack idéer


Vegetabiliska brickor är ett effektivt verktyg i en part eller insamling du kasta. Inte bara vegetabiliska brickor erbjuder ett hälsosamt mellanmål alternativ till gäster, men de erbjuder en chans att få kreativa när det gäller matlagning och arrangemang idéer. Lär dig några roliga tips som du kan använda för vegetabiliska facken på din nästa träffas, att wow gästerna och hålla dem nöjda.

Traditionella

En traditionell veggie bricka är alltid en hit med gäster. Traditionella veggie brickor ingår normalt grönsaker som broccoli, morötter, blomkål, selleri och gurka skivor. Grönsakerna är oftast åtföljs av någon form av dopp, som fransk lök eller ranch dressing.

Inget dopp

Medan de flesta vegetabiliska brickor åtföljs med dopp, prova krydda dem själv och med dopp i ekvationen. Blanda din favorit örter som basilika, rosmarin och vitlök, med lite olivolja och ringla din grönsaker med det på en kastrull. Kasta grönsaker i ugnen att steka i 30 minuter och sedan helt enkelt sticka med tandpetare att tjäna.

Mexikanska inspirerad

För en Mexican fiesta, prova krydda grönsaker som grön och röd paprika segment, zucchini och blomkål, med lite taco krydda och olivolja och stek dem. Sedan para ihop din kryddig grönsaker med queso, guacamole och gräddfil att doppa.

Tempura fack

En vegetabilisk tempura bricka kan vara en rejäl och läckra alternativ att prova. Använda tempura mix till rock och stek upp olika grönsaker som squash, broccoli, potatis och blomkål. För doppning kan du erbjuda soja, ingefära omklädningsrum eller varm sås.

Italiensk inspirerad

Om du vill ge din vegetabiliska bricka en italiensk twist, använda grönsaker som skivat upp aubergine, squash och zucchini. Krydda dem med lite rosmarin och olivolja och stek. För dips kan du använda hemgjord pastasås, olja värms upp med vitlök och basilika och alfredo sås.