mynewspapers.net

Växthusgaser växande Tips

Växthusgaser växande Tips


Vem säger att du inte kan ha vackra blommor och färska grönsaker året om genom? Växthus kan byggas i valfri storlek, var som helst, av någon. Med några växthusgaser växande tips, en trädgårdsmästare av alla utbildningsnivåer kan lära dig hur man odlar alla växter, örter och blommor som de vill i en välskött miljö.

Byggnad

Växthusgaser växer börjar med växthusgaser byggnad, en process som kan vara överkomliga. Växthus, i allmänhet görs med blad av plast och en metallram. Kit finns genom maskinvara butiker, stora plantskolor och online e-handlare. Robust, tunga stål är ett bra val om du vill bygga en stark växthusgaser struktur. Använd 6mm plast som motstår UV (ultraviolett) uppdelning så växthusgaser paneler håller längre. Välja en platt, jämnt område av din fastighet att bygga växthuset. Du vill se till att växthusgaser platsen tar emot solljus genom året. Välj en plats som är tillräckligt långt borta från träden så att skuggan inte kommer att falla på ditt växthus. När inre av växthuset, skapa massor av hyllor och lagringsutrymme för växter och verktyg.

Ventilation

Alla växter behöver luft, så du vill behålla ditt växthus välventilerad att hålla växter som växer. Sommargrönsaker kräver en hel del rörliga luft, så installera avgas fans och rörliga paneler så växthuset kan öppnas. I vinter, kan helt enkelt öppna paneler ge tillräcklig ventilation för vissa växter. Undvika att tränga växter, så att luften kan cirkulera mellan och runt dem. Öppna växthuset under dagen i tider av vackert väder. Men om du lämnar ditt växthus öppna på natten, växter kan skadas av frost.

Underhåll

Hela interiören i ditt växthus, väggar och alla, bör tvättas noggrant två gånger om året (vår och höst). Rengöring förhindrar mögel och bakterier från att växa inuti ditt växthus, något som skulle kunna vara till skada för växterna du egentligen vill växa. Efter att ta bort eller som omfattar växthusgaser växter, tvål och vatten väggarna med en trädgårdsslang.

Vattning

Kommer du kolla smutsa av dina växter dagligen, vattna dem efter behov. De flesta växter behöver bara vattnas om jorden är torr.