mynewspapers.net

Växter med gråt grenar & lila blommorGråtande grenar med liten blomma kluster ger ett iögonfallande tillägg till alla landskap. Lägg till lysande lila blomma kluster längs gråt grenar och du har en fantastisk redogörelse i en hem trädgård. Några växter som har dessa typer av funktioner inkluderar buskar och träd som kompletterar de flesta landskap.

Butterfly Bush

Flenörtsväxter davidii "Nisch val," även känd som fjäril bushen, är en växt vars egenskaper inkluderar gråt grenar och lila blommor. Detta är en lövfällande buske, som når en höjd på upp till 5 fot och bredd på 4 fötter. För att skydda växten från ogräs är det bäst att plantera den där det kommer att få fullt solljus i väldränerad jord. Denna växt växer bra i US Department of Agriculture härdighet zon 5, som består av områden i Missouri, Illinois och Iowa, men det gör också bra i den norra centrala regionen av Pennsylvania. De ljusa kluster av lila blommor är doftande och locka fjärilar. Denna växt kan göra en fantastisk gräns för din trädgård.

Wisteria

Wisteria, en medlem av familjen ärt är en lövfällande, klättrande vinranka, men den växer även i en enda trunk eller träd form. När den odlas som ett träd, sloka grenar med pulserande och doftande lila blommor. De vanligaste wisteria växterna för hem trädgårdar inkluderar den kinesiska wisteria och den japanska wisteria. Både den kinesiska och japanska wisteria nå imponerande höjder på upp till 25 fot. Kinesisk wisteria blommorna som blommar i kluster som tenderar att öppna på en gång säsongen tidigt på våren, medan de lila blomma kluster på den japanska wisteria tenderar att öppna gradvis i slutet av maj är prålig.

Lavendel Twist gråtande Redbud

Den lavendel twist gråt redbud eller vridna lavendel redbud, är ett härdiga träd som biljettpriser väl i Midwest regioner av landet i sydost. Det växer delvis skugga till full sol och blommar deep-lila blommor som kommer till vårsäsongen som varar i två till tre veckor. Detta träd når en höjd på upp till 10 fot, och har en knotiga utseende och tvinnade stam med gråt grenar.

Gråtande Lantana

Den gråtande lantana eller Lantana montevidensis är en växt som gör bra som en tät, låglänta buske med gråt grenar och små mörkgröna nära vandrande blad. Blommorna på denna växt visar, och är ljus lavendel eller rosa i färg med ett gult centrum. Denna växt trivs i det varma klimatet i USA och Hawaii långt södra regioner. Full sol och jord som dränerar väl garanterar ljusa blommar på våren. När planterade längs väggar det producerar en härlig kaskad ner till marken, eller gör en fin förklaring till din trädgård i behållare eller som marktäckare.