mynewspapers.net

Växter i en Hamster bur

Växter i en Hamster bur


Hamstrar är lukt-fri små nattaktiva gnagare som gör utmärkta första husdjur. Deras naturliga nyfikenhet och upptåg roa barn som är redo för ansvaret att ta hand om en levande varelse. Hålla hamstrar bekväm genom att städa burar och kontrollera mat och vatten nivåer, varje dag. Vinda och smörblommor är giftiga för hamstrar, men det finns gott om andra säkra växter för en hamster bur.

Maskrosor

Maskrosor är trädgården ogräs med mörk grön-spårat blad med toothlike kanter och en ljus gul blomma på en enda stam. Växterna sprids av luftburna frön som bildar i en fluffig boll. Maskrosor är inte bara säkra för hamster burar, men är också god mat för människor. Bladen besitter en syrlig är smak och kokta som en grön grönsak, ätas rå i sallader eller används för vinframställning. Rötter grillas för att göra kaffe. Maskrosor har sitt ursprung i Asien, tar sitt namn från de franska orden "buckla de lion", eller lejonets tand och är nu naturaliserad i Nordamerika.

Vattenkrasse

Vattenkrasse är gröna vattenlevande växter tillhörande familjen kål. Växter producerar små vita och gröna blommor och deras ihåliga stjälkar låt bladen att flyta i vattnet. Dessa snabbt växande gröna kan hittas i tydlig dammar och strömmar över den östra USA lämnar av vattenkrasse säljs grönsaker gröna i snabbköp. Växter har något gulaktig-gröna blad med en skarp smak. De är säkra för hamster burar och också en av de äldsta bladgrönsaker kända för att ätas av människor, som lägga till dem i soppor eller grytor och sallader.

Växt av släkten Trifolium

Clover växter inkluderar 300 olika arter tillhörande familjen ärt. Röd eller vit klöver är säkra växter för hamster burar. De är också används som djurfoder och vuxit som en fylla marktäckande att förbättra jordar. Clover växter funktionen blad med tre till sju sektioner och vita, lila eller rosa blommor. De växer snabbt och sprids lätt i platser som ängar och gräsmattor, återkommer snart efter varje session för gräsklippning.

Ko persilja

Ko persilja är en annan ogräs som är säkra för användning i hamster burar. Det kallas också vilda körvel eller vild djuphavs persilja. Det härstammar från Europa och Asien och är relaterad till morötter och sann persilja. Cow parsley växter kan nå 170 centimeter i höjd och producera triangulära gröna blad och små vita blommor på en mängd tunna stjälkar på toppen av växter. Växterna växer ofta vid vägkanten, men de från ängar, skogar och remote häckar är mindre benägna att bli angripna av föroreningar.