mynewspapers.net

Växla från en 3-delen till en 4-stift torktumlare plugg

Växla från en 3-delen till en 4-stift torktumlare plugg


Elektriska kläd använda 220-volts hushåll ström av särskilda vägguttag. Det finns två olika typer av vägguttag används--3 stift och 4 stift--så det är nödvändigt för torktumlaren att ha en matchande plugg. Om du behöver ersätta den befintliga 3 stift kontakten med en 4-stift plug, oroa dig inte. Jobbet är inte komplicerat och kan du göra det med enkla verktyg.

Instruktioner

• Koppla ur torktumlaren om den är inkopplad. Ta bort panelen fyrkantiga metall på baksidan av torktumlaren där pluggen går in i torktumlaren. Detta är vanligtvis hålls med små bultar eller skruvar.

• Lossa skruvarna håller ändarna av befintliga sladden till den torkens terminal bar och dra kablarna ut. Lossa skruven på dragavlastning och dra kabeln ur torktumlaren.

• Foder i slutet av den nya kabeln genom dragavlastning. Skjut in ändarna på sladdens fyra ledningar i skruvarna på terminal baren. Den röda kabeln under högra skruven, den vita kabeln under centrum skruven, den svarta kabeln under vänstra skruven och den gröna ledningen under lägre centrala skruven. Dra åt skruvarna och skruva på dragavlastning.

• Byta baksidan och fäst med dess bultar eller skruvar.