mynewspapers.net

Vax papper överföring teknikerVaxat papper är grunden för många regnig dag projekt. Tekniskt sett, är vaxat papper en form av pergament, belagda med vax för att göra det fuktresistent. På grund av detta stick-resistent yta, vaxat papper fungerar bra när tillämpa mild värme för att färg i ett försök att överföra den. Vaxat papper är en favorit bland konsthantverkare och bagare både. Oavsett projekt du företa sig, kommer att vaxat papper hjälpa dig överföra färg från en yta till en annan.

Gloss Medium och lack överföring

En färg överföring med ett gloss medium och lack kan man skapa bilder med tidskrifter, tidningar, fotografier, fotokopior och laserskrivare som bas källa. Denna process fungerar för svartvitt eller färg bilder. Applicera ett gloss medium, till exempel Liquitex, på ytan av bilden på en glas palett och låt det torka. Ett andra lager av mediet och låt det sitta i två dagar på glaset. Använda en rakhyvel för att ta bort bilden från glaset och dränk den i 20 minuter i ljummet vatten. Färgen på bilden kommer att hålla sig till lacken. Gnida pappret på baksidan av din överföring att exponera bilden och njut av återstående bilden igen i vatten. Blot våta bilden med en handduk och lägga den platt mellan två smörpapper. Linda smörpapper med en handduk att suga upp fukt. Det tar ungefär två dagar att torka mellan vaxat papper. En gång torr, ta bort smörpapper och ansöka på nytt gloss mediet till överföring sidan av bilden. Lägga den på webbplatsen överföring, släta sidan ner och täck med ytterligare ett ark smörpapper. Tillåt överföring till sitta en dag innan du tar bort smörpapper.

Strykning krita

Tillämpa bitar av krita på vaxat papper ger en enkel form av färg överföring. Raka kritor i olika färger och sprida dem över ytan på vaxat papper. Placera en andra ark smörpapper ovanpå färg spån. Låg tidningen på det övre lagret av smörpapper då järn över tidningen. Järnet bör fastställas till den lägsta möjliga inställningen. Tryck på järnet över platsen för överföring även påtryckningsmedel. Den heta järnet kommer att smälta vaxet i krita på vaxat papper. Alla färger svalna innan du tar bort ovandelen av vaxat papper sedan vända papper med smält färgen på webbplatsen överföring. Lägg tidningen över baksidan av vaxat papper och järn färg tryckytan överföring, som kan vara kraftigt papper eller ens en annan bit av smörpapper.

Vaxat papper symmetrisk överföring

Vaxat papper kan du överföra färg till sig själv. Ta papper och färg en bild med regelbundna kritor. Göra något med symmetri, som ett träd, en blomma eller gräs. Vik pappret ner centrum att dela upp bilden i två sektioner som Tryck ihop. Stryka en sida av mappen papper, färger fortfarande trycks ihop. Papperet är fortfarande varm, dra den öppen. Färgerna kommer att smeta, blanda och sudda för att skapa ett konstverk.