mynewspapers.net

Västerländsk stil sovrum för barn

Västerländsk stil sovrum för barn


Cowboys, hästar, kohud och sheriff stjärnor gör en western-tema barn rum komplett. Använda västerländska symboler att dekorera ditt barns väggar och golv och välja sängkläder. Att veta några idéer på inreda ditt barns western-inspirerade rum hjälper bestämma du rätt design för dig.

Sängkläder

På barnens butiker och hem varor butiker finns olika western-tema sängkläder uppsättningar. Välj Set med cowboys, hästar eller en ko print. Leta efter blues, bruna eller jämn rosa som ett färgtema. Om du inte hittar en bäddutrustning du kan välja en färg en och använda den skugga som du väljer att skapa en färgpalett för rummet. Du kan använda en vävd, västerländsk filt för överkastet.

Väggarna

Välj vägg färger baserat på sängkläder du valt. Antingen använda exakta färg matcher eller använda sängkläder färg som en språngbräda för andra kompletterande färger. Måla väggarna en solid färg och stencilen western-tema figurer på väggarna, som sheriff stjärnor eller cowboy konturer. För ett annat alternativ, använda en OH-projektor för att projicera en bild på väggen i en västra scen, komplett med kaktus, cowboys och lassos. Använd den projicerade bilden för att spåra en väggmålning på väggen med krita. Måla inne kritan konturerna med akrylfärger lägga till detaljer i bilden.

Möbler

Lägga till detaljer till din befintliga möbler att knyta det till västerländsk stil. Använda akrylfärger lägga till Ko ställen i köksskåp, eller måla hästskor på sängramen. Ett annat alternativ är nya möbler. Välj naturliga, oavslutade trä bitar som har trä knop i dem, som tips på split log stängsel i gamla väst. Eller göra en slut bord av en gamla fat, och använda en rund bit plywood för toppen.

Gardiner

Många sängkläder uppsättningar erbjuder matchande tillbehör såsom fönsterbehandlingar. Men om du inte kan hitta matchande bitar eller inte gillar de befintliga alternativen, gör din egen. Köpa tyg med en western tema från din lokala hantverk butik. Du kan också köpa ett extra blad som matchar din bäddutrustning. Förvandla det till en kappa för ditt fönster. Lägga till western-formade knappar, som hästskor eller cowboy stövlar, valance att avsluta utseendet.

Sista handen

Lägg till accenter i rummet med western-tema tillbehör. Placera en kohud matta på golvet eller kasta det över en filt rack. Hänga cowboyhattar på väggen. I en flickas rum, använda en cowboy boot som en vas för silke blommor. Använda sheriff stjärnor för att skapa gardin band. Liten leksak hästar kan placeras på en hylla, eller du kan placera uppstoppade hästar på sängen för att slutföra utseende.