mynewspapers.net

Varför vänder bladen på min ananas anläggningen brun?

Varför vänder bladen på min ananas anläggningen brun?


Söt, saftig ananas smakar smarriga med festliga kött, i desserter eller skär nymalen som ett hälsosamt mellanmål. Och med bara lite trädgårdsarbete kunniga, ananas växter kan fungera som en läcker, dekorativa tillskott till ditt hem eller trädgård.

Vatten

Denna tropiska anläggning behöver vatten, men övervattning och dålig dränering kan resultera i roten skada, blad skador, långsam tillväxt och tanig frukt.

Ljus

Som alla tropiska växter frodas ananas växter i naturligt solljus på varma platser. De kan lyckas inne om placeras i ett soligt fönster och roteras med jämna mellanrum.

Container vs trädgård

Ananas anläggningen, en medlem i familjen ananasväxter kan frodas inomhus i en stor behållare, men förväntar av frukten från krukväxter att vara sura och mer syrlig än de som odlas i marken. Ananas växter gör väl utomhus i varma klimat, som frost kan skada eller döda dem.

Friska löv

Varför vänder bladen på min ananas anläggningen brun?


En frisk ananas växt bladen är spetsigt, vaxartad och vissa är taggig. De varierar i längd från 2 till 6 fot beroende på sort, ålder och miljö. Bladen kan vara fast eller brokiga färg.

Leaf skador

Ananas lämnar tur gula eller bruna om växande villkor är inte exakt rätt. De kräver varma temperaturer. Om anläggningen inte får vatten eller är vattnade alltför tungt utan lämplig avrinning, bladen kommer att försvaga, bli bruna och kan släppa ut. Mjölig fel är de primära skadedjur dras till ananas växter, och detta kommer att skada bladen också.

Andra problem

Varför vänder bladen på min ananas anläggningen brun?


Andra villkor som kan skada ananas anläggningen inkluderar Crookneck, kopparbrist, gul fläck virus och blackheart. Kontakta din lokala förlängning centre svar på särskilda problem kan uppstå med ananas.