mynewspapers.net

Varför mina Facebook vänner försvinner och sedan dyka upp igen?

Varför mina Facebook vänner försvinner och sedan dyka upp igen?


Facebook-medlemmar kan ansluta med vänner i realtid med hjälp av det sociala nätverket Chat-funktion. Med korrekt sekretessinställningar visas medlemmar i sina vänners chatt lådor när de har loggat in. Klicka på ett namn eller en bild från en lista över tillgängliga vänner och Använd popup-om du vill skicka meddelanden till varandra. "Vänner på Chat" listan uppdateras kontinuerligt när vänner logga in och ut.

Vänner på chatten

Du kan se en lista över dina tillgängliga vänner på två ställen. "Vänner på Chat" listan visas i kolumnen till vänster på startsidan och rutan "Chat" är i det nedre högra hörnet på alla sidor. Dessa listor, som är kontinuerligt uppdaterade i realtid, Visa status symboler bredvid namn som anger när vänner loggas i och tillgängliga, loggade in och inaktiva eller inte tillgänglig. Namn och statusikoner försvinner och återkommer som aktivitetsnivåer och login status ändras.

Dölja chatt tillgänglighet

Dölja chatt tillgänglighet kan tillåta dig att bläddra Facebook oupptäckta och vistelse inloggad utan ta emot oönskad chattmeddelanden. Gömmer sig och avslöjar din Facebook närvaro är lätt, som kräver bara ett par klick. Logga in på ditt Facebook-konto och klicka på "Chat" rutan i nedre högra hörnet på varje sida. Klicka på "Alternativ" och välj "Arbeta Offline" för att dölja ditt namn från "Vänner på Chat" listor. Skjut reglaget till "På" eller "Off" läge att ställa in din chatt tillgänglighet för vän listor.

Meddelanden Offline vänner

När en väns namn försvinner från en av dina Chat tillgänglighet listor, är det fortfarande möjligt att skicka ett meddelande. Du kommer inte att chatta i realtid, så måste du vänta för dem att visas och svara. Klicka på namnet på vän på din lista och klicka på knappen "Meddelande". Skriv meddelandet i utrymmet på den resulterande sidan, skicka och väntar på svar. Som namn återkommer i din chatt listor, återuppta instant chat som önskas.

Facebook Chat ikoner

Det kanske inte möjligt att skicka instant chatmeddelanden till vänner vars namn visas i din "Vänner på Chat" listor. På Chat ikonen som visas bredvid varje namn visar din väns faktiska tillgänglighet. En grön prick representerar en vän som är tillgängliga för att skicka och ta emot chattmeddelanden. En grå månen representerar en vän som kan vara tillgängliga för chatt, men har varit inaktiv. Om du skickar ett meddelande till en vän som inte kan chatta, får du ett chattmeddelande rutan att din vän är offline. Alla meddelanden kommer att gå till din väns inkorg tills han eller hon är tillgängliga igen.