mynewspapers.net

Varför min laminatgolv knaka?

Varför min laminatgolv knaka?


Laminatgolv är ett billigare alternativ till hårda trägolv. Det är mycket tålig och de flesta tillverkare erbjuder en 15 till 20 års garanti. Laminatgolv är en konstruerad sammansatt av trä som är gjuten tillsammans av värme och tryck. Det är en tuff och tålig finish, tåla stort slitage. Det & rsquo; s ett brett utbud av trä mönster och mönster finns i en palett av färger. Laminatgolv är inte svårt att installera men det måste göras korrekt eller du kan sluta med problem, liksom ett knarrande, finfina golv.

Installera korrekt golv för att undvika knarrande problem

Varför min laminatgolv knaka?


Laminatgolv inte kräver särskilda underhåll men tillverkaren & amp; rsquo; s riktningar bör följas noggrant. Detta är en & amp; ldquo; flytande golv- & amp; rdquo; vilket innebär att laminat plankorna vila på undergolvet, men är inte fastsatt. Dessa bitar kan limmas samman med klister, fäst med små skruvar eller utformad med en särskild not och spont samverkande system för att knäppa ihop. Välj ett märke av laminatgolv som kommer att vara det enklaste för dig att installera. Eftersom installationsfel orsaken till knarrande golv, Välj användarvänligt material och ha tillräckligt med tid för aktiviteten

Ojämn undergolvetOm laminat golv läggs över ett undergolv som är ojämn, backar eller har knölar och fördjupningar, blir det knarrande problem. Denna ojämnheter skapar klyftor mellan nya golvet och gammal en, vilket leder till vertikal rörelse av laminat plankorna. Detta gör en knarrande, klickande ljud. Golvet måste tas bort och undergolvet repareras innan laminatet är installerat. En flytspackel, när de tillämpas på en lätt sluttande golv, har korrigerat problemet, att skapa en jämn yta på vilket laminatgolv kan vara åter som fastställs. Med hjälp av olika underlag material har framgångsrikt löst det knarrande problemet för andra villaägare.

Golv installerat med skruvar

Varför min laminatgolv knaka?


Knarrande problemet uppstår oftast med laminatgolv som har installerats med skruvarna. Om bara en skruv passerar bjälken i det gamla golvet, det gör ett ankare punkt, att skapa en liten ökning i golvet. Detta kommer att knaka när området är gick på. Golv bör tas upp och nya snapin tillsammans eller limning laminat installerat.

Trasiga eller spruckna fogar

Om knarrande är begränsad till ett litet område, kan en eller flera av laminat golvbrädorna ha en bruten gemensamt. Detta kan bero på en ojämn undergolvet var en av de snap tillsammans styrelserna knäckt när trycket var sätta på den. Detta brutna området kommer att knaka när någon går på den. Det är extremt svårt att bara ta bort en del av laminat att reparera en trasig planka.

Vikten av Expansion utrymme

Inte installera golvet spola mot väggen. Det bör finnas en expansion utrymme på 1/4 tum. Lämna samma mängd utrymme runt rör, toaletter och skåp baser. Använda de distanserna som tillhandahålls med golv till att det finns en tillräcklig rörelsefog. Efter golv är installerat, använda golvet trim utformad för din specifika märke av laminat för att täcka denna rörelsefog. Om golv är an mot väggen eller andra områden, det skaver och knaka.