mynewspapers.net

Varför min Dell Laptop zooma medan jag skriver?

Varför min Dell Laptop zooma medan jag skriver?


Frustrationer stiga helst pekplatta på en laptop beter sig på oväntat sätt. Standardinställningarna på vissa Dell bärbara datorer kan orsaka oönskade zoomning, till exempel, som är störande och jobbigt att fixa. Lyckligtvis är det lätt att ändra inställningen.

Varför Dell Laptops zooma

Dell bärbara datorer som zooma oväntat använder en standardinställning i programmet Dell pekplatta. När "zoom" är aktiverat på pekplattan, av misstag zooma skärmen blir alltför lätt. Dell kräver denna funktionen "enda finger zoom".

Hur du zooma med styrplattan

När den enda touch zoomen är aktiverad på din bärbara dator zooma du genom att trycka uppåt eller nedåt med fingret på vänster sida av styrplattan. Detta ökar storleken på texten på webbplatser också som i Word-dokument. För att zooma tillbaka till vanlig textstorlekar i Internet Explorer, klicka på "Sida" i menyraden och välj sedan "Zoom". Ändra inställningarna för zoom att "100%". I Microsoft Word, gå till "Visa" i menyraden och välj "Zooma". Igen, ändra inställningen till 100%.

Inaktivera zoomning

Dubbelklicka på ikonen touchpad i Aktivitetsfältet, belägna nära klockan på din Start bar. Klicka på "Bläddra och zooma inställningar". Bredvid orden "Aktivera Zoom", klicka på kryssrutan om du vill avmarkera den. Klicka på "Verkställ" och sedan "okej" längst ner. Nu enda touch zoom är inaktiverat, och oväntade zoomning elimineras.