mynewspapers.net

Varför kommer inte Xbox Backup Creator kopiera mitt XBox 360 spel?

Varför kommer inte Xbox Backup Creator kopiera mitt XBox 360 spel?


Xbox 360 Backup skaparen, en gratis skivbrännarprogram, bränner vanligtvis någon Xbox 360 spel till en DVD. Vanliga problem med backup skaparna inkluderar med en CD i stället för en DVD, en brist på minne eller försöker ladda ner ett spel med strikt copyright-skyddet. Även om de flesta spel kommer att bränna framgångsrikt, vissa spel har kodning som gör en bränd kopia omöjligt att spela. Om du backup problem, Följ instruktionerna nedan.

Instruktioner

• Starta om datorn. Tryck på start-menyn och bläddra till "Stäng." Tryck på knappen med texten "Omstart" och tillåta datorn att starta om.

• Fri upp minne. Bränna skivor kan ta mycket RAM-minne och kan misslyckas om du inte har tillräckligt med minne. Avsluta alla program som du använder. Fritt utrymme genom tömning "Papperskorgen" (Högerklicka på ikonen för "Skräp" och bläddra till "Töm papperskorg").

• Avinstallera programmet Säkerhetskopiering skaparen. Klicka på "Start" menyn och bläddra till "Lägg till eller ta bort Program." Välj alternativet "För närvarande installerade program". Leta upp Backup Creator i fönstret och klicka på den. Klicka på "Ta bort" klicka "Ja."

• Installera Backup Creator. Hitta och ladda ner programmet från Internet eller sätt in en CD med programmet. Följ installationsanvisningarna.

• Dubbelklicka på Backup Creator programmet att starta den från där den är sparad.

• Tryck på "Eject"-knappen under skivfacket. Infoga det Xbox 360 spel du vill säkerhetskopiera. Tryck på "Eject"-knappen igen och tryck skivfacket mot datorn tornet för att stänga släden.

• Klicka på "Kopiera"-menyn på Backup program och bläddra till "kopiera DVD till. ISO." Ange ett namn i rutan "Namn" och klicka "OK". Låt skivan kopiera helt. Tryck på "Eject"-knappen och ta bort skivan.

• Sätt in en tom DVD-R eller DVD-DL i skivfacket. En DVD-DL har mer utrymme än en DVD-R och är endast nödvändigt för mycket stora spel. Om du inte är säker på storleken på ditt spel, felar på sidan av försiktighet och använder en DVD-DL. Stäng facket.

• Klicka på "Bränn" på programmet Säkerhetskopiering menyn och bläddra till "Bränn. ISO till DVD." Klicka på filen som du kopierade till datorn. Klicka på den nedrullningsbara menyn under "Avkasta bränna hastighet" och välj ett värde på 1, 2 eller 4. Den lägre hastigheten, mindre risken för fel. Lägre hastigheter kommer dock ta mycket längre tid att bränna. Tryck på "OK".