mynewspapers.net

Varför håller mina webbsidor timing?

Varför håller mina webbsidor timing?


En av de vanligaste irritationen med Internetanvändning är webbsidor timing när användaren använder dem fortfarande. En annan typ av webbsida timeout är när sidan timeout innan den är klar laddar, vilket resulterar i helt enkelt en tom eller fel sida tillkännage sessionen var "timed out." Sessionstimeout kan vara ett resultat av Internet-anslutning, men kan också vara från inställningar på datorn eller säkerhetsinställningar om en brandvägg eller annan tjänst är på plats. Alla webbläsare innehåller en säkerhet protokoll som automatiskt timeout webbsidor när de lämnas inaktiv för en lång tid, att skydda mot vissa typer av dator attacker.

Prova dessa första

Återställa datorn om det inte har återställts på ett tag. Ibland är tidsgränser ett resultat av Internet-anslutningen, som kan påverkas av uppdateringar och inställningar förändringar till en dator utan den krevad vila efteråt. Om återställa datorn visar ingen förbättring, överväga den webbläsare som används. Är det den senaste versionen av denna webbläsare? Dessutom, fungerar vissa webbplatser bättre i vissa webbläsare men inte andra. till exempel tenderar online-skola login sajter som Argosy universitet online "campus" att köra bättre i Moxilla Firefox än Internet Explorer. Om en brandvägg är på plats, kontakta network manager för att avgöra om brandväggen blockerar den särskilda platsen eller port.

Inställningar för Internet Explorer "KeepAlive"

Bestäm först att Internet Explorer-versionen på datorn är den senaste. Gå till "Hjälp" i toppen av webbläsarens fönster och välj "om"Internet Explorer. De flesta användare använder IE8 just nu, med vissa försöker ut IE9 beta. Om du vill ändra KeepAlive inställningar, klicka på "Start" i det nedre vänstra hörnet av skärmen; "Start" är också Windows flaggikonen. Klicka på "Kör..." från startmenyn och skriv "regedit" och klicka "OK". Markera den mapp som säger "HKEY_CURRENT_USER", klicka på "Redigera" från toppen av fönstret. Från menyn Redigera muspekaren över ordet "Ny" och klicka på "DWORD-värde" för Windows 32-bitars användare (för 64-bitars användare, välja QWORD). Filen "KeepAliveTimeout" namnet och tryck på "ENTER" eller klicka på "OK". Välj den nya filen genom att klicka en gång, välj "Redigera" och "Modifiera" från toppen av fönstret. Skriv in ett värde som representerar timeout-värde i millisekunder och klicka "OK". Starta om Internet Explorer att använda med de nya timeout-inställningarna.

Prova en annan webbläsare eller Redownload Browaser

Vissa människor har hittat helt enkelt redownloading webbläsaren program hjälper till att eliminera de timeout-fel som de får, medan andra helt enkelt gå till en annan webbläsare. Användare av Internet Explorer kan hitta Firefox eller Opera mer användarvänlig med färre session-timeout till exempel (se resurser). Firefox har även en "Session Keeper" tillägg som användare kan ladda ner för att hålla webbsidor öppna och kör längre (se resurser).