mynewspapers.net

Varför gör människor bära Mason ringar?

Varför gör människor bära Mason ringar?


Om du äger en frimurarnas ring, chanserna är du eller någon i din familj är en frimurare. Frimurarnas ring, tillsammans med signetring den bär, är en symbol för ett löfte av stipendium delas av varje medlem av frimurare broderskap. Bära ringen fungerar som en hedersutmärkelse autentisering av ditt medlemskap och en daglig påminnelse om din skyldighet.

Historia

Frimurare datum tillbaka till juni 24 1717, när Grand Lodge of England etablerades. Många hävdar att Frimurarna har en historia som kan spåras så långt tillbaka som fornegyptiska. De verktyg som representerade på frimurarnas ring är torget, nivå och plumb. Dessa är grundsatserna för craft frimurarna och visas på ringen för att påminna ledamöterna om värdet av traditionen. Symboliken i stenhuggare verktyg, ovanpå en allegorisk bakgrund av King Solomon's Temple, innebär en känsla av moral inom ancient craft frimurarna. I tidigare århundraden användes ringar liknar den frimurarnas ringen att certifiera dokument av plombering kuvert med ett plåster på heta vax och doppa ansiktet av ringen i vax för att lämna av signetring.

Betydelse

Frimurarnas ring är tänkt att autentisera bärarens medlemskap som en frimurare och intyga att han är en giltig medlem i brödraskapet. Ringens signet identifierar nivån på medlemskap en mason kan ha inom sin loge.

Identifiering

Varför gör människor bära Mason ringar?


Frimurarnas ring bärs av en intrade nivå frimurare har en symbol som liknar en gradskiva eller en kompass upprätt i 30-graders vinkel och inom det vilar bokstaven G, för att symbolisera Gud eller den store arkitekten av universum. Det finns inget officiellt sätt att bära en frimurarnas ring, men många bär det med de två benen i kompassen pekar utåt för att ange dess förseglar av äkthet. Gifta män bär på tredje fingret av deras vigselring motsatt hand.

Fördelar

Frimurarna är lojala mot sina egna och skyldighet för brödraskapet och universell gemenskap sträcker sig över geografiska och kulturella gränser. Förutom att göra dig mer tillgänglig till Karl frimurarna i din lokala lodge, kan bär din frimurarnas ring uppmärksamma frimurare utomlands av ditt löfte av gemenskap. Detta öppnar dörren för deras hjälp för dig i dina resor och strävanden på ett sätt förväntas inte av en främling.

Varningar

Många anhöriga av medlemmar som har gått bort hedrar deras minne genom att bära deras ringen. Men frimurarna tar heligheten i deras broderskap allvar och rynka pannan på de som bär ringen att posera som medlemmar när de inte. Det är inte heller rätt att bära mer än en frimurarnas ring.