mynewspapers.net

Varför gå tonåringar gäng?Tonåringar gå med gäng. Detta faktum orsakar rädsla och sorg och kostar samhället miljoner dollar för att hålla ett öga på gänget verksamhet. För många människor, svaret på frågan om varför tonåringar gå med gäng är enkel: tonåringar gå med gäng eftersom de föds upp i hemmen som inte uppfyller deras känslomässiga behov. Ändå, om det var helt sant, hur kan vi förklara det faktum att tonåringar kommer från samma familj inte följer samma mönster. Man kan gå med ett gäng och kan man inte. Kanske är det enda sättet att få de mest omfattande och korrekta svaret att granska de skäl som har identifierats som bidragsgivare till teen gang anknytningar.

Historia

Om du var att göra en omfattande studie av gänget aktivitet, kan du utan tvekan följa det till Europa och Asien. Det är dock lätt att få ett perspektiv från USA: S historia. Massinvandring under tidigt 1900-tal samlade många människor i fattigdom och isolering i amerikanska städer. Snarare än att vara "dåliga föräldrar", var familjen huvuden tvungna att arbeta långa timmar att överleva, lämnar tonåringar åt sitt öde. Skolor har inte utformats för dem, och de var ofta inte hittar arbete. Det enda sättet de kan uppnå vad de ville och behövde var genom gänget aktivitet.

Överväganden

Varför gå tonåringar gäng?


Det finns många skäl tonåringar join gäng. Tonåringar känner ofta att de har ingen makt. Ett gäng har makt, och genom att vara en del av gänget teen får nytta av den extra tyngd. Också, klyftan mellan materialet vill av tonåringar och deras förmåga att tjäna pengar är ofta stor. Följaktligen kan de bedriver försäljning av droger och sex. Det är sant att gäng ofta ge tonåringar en känsla av tillhörighet. Detta är ofta mycket viktigt, särskilt om de kommer från ett hem där de inte känner ville. Det är sorgligt, men ibland tonåringar vill vara fångad och fängelse. Gänget verksamhet sträcker sig ofta i fängelse, och detta ger säkerhet på ett märkligt sätt.

Missuppfattningar

Det är fel att tro att teen gäng är ineffektiva "grannskap verksamhet." Vissa gäng är nationella och hantera miljontals dollar av olagliga medel samt delta i slumpmässiga mord.

Varning

Gängen har inte bara ökat som samhället har blivit mindre effektiv, men de har blivit mer vågade. I vissa fall gå tonåringar med gäng eftersom de är rädda att inte. Gänget initieringar innebär ofta att mörda någon. Ibland nya medlemmar tvingas leverera läkemedel. Gäng slåss över drogen territorier och ofta oskyldiga människor dödas.

Betydelse

Förutom den negativa inverkan på samhället tar gang aktivitet en fruktansvärd vägtull på unga liv. I fler och fler fall, tonåringar är provat i USA: s domstolssystem som vuxna och ofta kan få meningar som håller dem i fängelse för de flesta av sina liv. Istället för att använda landets resurser för att stärka samhället, använder vi dem för att lagret unga människor.

Förebyggande/lösning

Minskande gänget aktivitet tar en multi prong strategi. Tonåringar måste känna att de är del av "systemet". Socialtjänsten måste vara i samklang med familj hem liv. Människor ser ofta åt andra hållet så länge gäng utan att påverka dem personligen. Brottsbekämpning måste hantera tonåringar med förståelse, men de måste vara synliga. Det är inte svårt att förstå varför tonåringar gå med gäng. De söker efter acceptans och ett snabbare sätt att få vad de vill.