mynewspapers.net

Varför efter politik & förfaranden är mycket viktigt att skydda barn

Varför efter politik & förfaranden är mycket viktigt att skydda barn


Som vi har lärt oss under de senaste decennierna, kan vi förbättra våra barns säkerhet genom att se till grupperna de ansluta sig följer grundläggande riktlinjer och rutiner. Även om dagens förfaranden är styvare än för tidigare generationer, de verkligen lägger till ett element av säkerhet för barn.

Kriminella rekord kontroller

Skolor, kyrkor och scoutorganisationer har alla lärt oss de inte kan identifiera personer som missbrukar eller utnyttjar barn av sitt utseende eller någon annan egenskap. Ofta, kan den person som verkar ha utmärkta rapport med barn också vara en garderobsbögen sexualförbrytare. Filgallring alla volontärer och anställda som arbetar med barn och som kräver kriminella rekord kontroller, kan identifiera personer med ett tidigare kriminalregister.

Använd alltid två eller fler vuxna

Eftersom inte alla barn missbrukare har kriminalregister, är det viktigt att ha två eller fler vuxna i någon grupp som arbetar med barn. För barn under år 1 måste förhållandet vara en vuxen för varje två eller tre spädbarn för adekvat vårda. För barn över 5, ett förhållande av en vuxen för varje åtta barn fungerar för utomhusaktiviteter. Oavsett hur många barn i gruppen är ha två vuxna närvarande nödvändigt.

Ingen enskild kontakt

Denna politik kräver att om ett barn och vuxna ska kunna möta, mötet är i åsynen av andra barn eller vuxna. Kontor måste ha windows så någon går förbi kan titta i. Det är farligt att tillåta en enda vuxen närstående till barnet ta barnet på en utflykt. Detta kan skydda barn från kränkande prata.

Säkerhet på Internet

Ett anmärkningsvärt antal vuxna besöka barnens sociala nätverkssajter, sett för utsatta barn att locka och vinna deras förtroende. De kan uppmuntra barnet att träffa dem. National Center for Missing and Exploited Children rapporterar att ett barn i sju får värvning för sex online. FBI har publicerat en handbok för föräldrar att utveckla förfaranden för att skydda sina barn.

Mobbning

Mobbade barn har gjort nyheter för att döda sig själva eller andra. Myndigheterna anser nu trakasserier av kamrater som allvarlig. Vissa skolor har utvecklat en nr-mobbning politik, men större framgångar har genom undervisning barn att vara mer acceptera andras. Southern Poverty Law Center erbjuder ett program, "Undervisning tolerans." De rekommenderar en "mix-it-up lunch dag" när alla barn sitter av någon de inte brukar sitta med för lunch. Genom att lära känna varandra, tolerans ökar.