mynewspapers.net

Varför är några av mina uppladdningar inte visar på min YouTube-kanal?Oavsett om du använder din YouTube-kanal för att marknadsföra ditt företag eller bara som ett utlopp för att dela din video med familj och vänner, kan det vara frustrerande att finna att din video inte får den exponering du trodde de var. Om du har problem med video Uppladdningar visas inte på din kanal, kan det finnas ett antal inställningar som behöver ändras för att visa videor ordentligt.

Översta visningar

När du navigerar till din YouTube-kanal, kan du se ett antal format, baserat på dina personliga preferenser. Vanligtvis, detta inkluderar en huvudsakliga video som kan spelas upp automatiskt när kanalen öppnas, liksom ett antal andra "presenterade" videor till vänster, höger eller under den huvudsakliga videon. Om du har flera videor på YouTube, de kommer inte alla att visas här--visar endast ett urval av videoklipp som du har ställt in för att Visa.

Ändra ditt företagsarrangemang

Ändra de videor som visas på framsidan av din kanal är ganska enkel. Leta efter avsnittet "Tillagda", klicka på ikonen "Switch till rutnätsvy" och välj "Ordna tillagda." Därifrån kommer du att kunna dra och släppa dina topp sex videor i fönstret att alla kommer att se när de besöker din kanal. Du kan också växla från sex till 12 "top vyer" genom att klicka på den nedrullningsbara menyn.

Privat och olistade videoklipp

En anledning till några av dina uppladdningar inte visar upp på din YouTube-kanal kan vara att videon är satt till "privat", vilket betyder att den inte är tillgänglig för offentlig visning. För att ändra detta, klicka på ditt användarnamn från toppen höger på YouTube plattformen, och klicka sedan på "Uppladdat Videos." Här visas en lista över alla dina uppladdade videor. Klicka på videon du vill ändra och välj "Redigera". Bläddra ner till "Sänder och dela alternativ" och välj "Allmänheten." Klicka på "spara ändringar". Din video ska nu visas på din kanal. Om din video var listad som "Onoterade", kunde detta ha också orsakat din video inte att visas på din kanal.

Ändra kanal typ

Ett annat alternativ är att kolla hur din kanaltyp ställs. Från din kanal, klicka på "Inställningar" och sedan väljer något annat än "YouTuber," som "Reporter" eller "Regissör." Logga ut och sedan tillbaka till din kanal och se om något ändrats.

Sista utväg

Som ett sista felsökningsalternativ, vara säker du är inloggad, sedan klicka på ditt användarnamn från toppen av YouTube plattformen och klicka på "Video." Bläddra igenom noteringen till se om din video listad där. Om din video finns med i listan och du hittar det är korrekt när du försöker spela upp den, men det fortfarande inte upp på din kanal, kontakta YouTubes Hjälpforum. Klicka på "Hjälp" från längst ner till vänster på en YouTube-sida och skriv in ditt problem i rutan bredvid "Sökhjälp."