mynewspapers.net

Varför är min Aloe Vera Planta vänder Brown?Aloe vera växterna är en suckulent växt och de flesta trädgårdsmästare har minst en. Inte bara är aloe vera plantor söt, de har också medicinska egenskaper. Gelen från bladen direkt på en brännskada kommer att lugna den brännande känsla och medhjälpare i healing. Ibland kommer att bladen av en aloe vera växt bli brun, emellertid.

Saftiga familj

Suckulenter är kaktus familjen, vilket innebär mycket lite vatten krävs. Aloe vera plantor kommer behöver mycket lite vatten och föredrar inte långa perioder av starkt solljus. Aloe vera plantor kommer att bli solbrända på för mycket sol. Om Aloe vera växten placeras direkt framför ett ljust fönster och bladen börjar bli brun efter flera dagar, överväga att flytta anläggningen till sidan eller i ett annat fönster som tar emot indirekt solljus. Tidigt på morgonen eller sena eftermiddagssolen är bra. Utomhus, placera aloe vera på en plats som tar emot morgonen eller sena eftermiddagssolen och är skuggad under den hetaste delen av dagen.

För mycket vatten

Bladen av en aloe vera kommer bli brun om de får för mycket vatten. Aloe Vera bara behöver vattnas cirka en gång i månaden. Jorden bör kunna rinna av väl, som aloe vera växterna inte gillar att stå i vatten. Skära ner på mängden och frekvensen av vatten och aloe vera växten kommer att övervinna de bruna bladen och börja bli grön igen. Detta är en enkel prova process att hitta den bästa vattning teknik för enskilda aloe vera plantor.

Utomhus överväganden

Om aloe vera växten har planterats utomhus, växten tål lätt frost men inte särskilt ofta. Om temperaturen dips 7,22 grader C eller lägre, måste anläggningen tas bort från grunden och kom inomhus. Kyla gör att bladen blir bruna också. Aloe vera växter gör stora krukväxter och kommer att lägga en fin touch till alla inredningar. De är långsamt växande, men kommer att skjuta upp baby växter i potten. De kan sedan delas upp och placeras i andra krukor.