mynewspapers.net

Varför är det Frost i mitt frostfritt kylskåp?För att fungera effektivt, måste kylskåp frostas regelbundet. Annars börjar isen hindrar flödet av luft i maskinen och dess förmåga att kyla luften. Många nya kylskåp är "frostfritt", eller innehåller en anordning för att automatiskt avfrostning maskinen regelbundet. Denna enhet kan dock bryta.

Trasiga Timer

Automatiska avfrostnings system består av en värmare, en termostat och en timer som styr avfrostningen cykler. Enligt Appliance411, timers i defroster misslyckas ganska ofta och behöver återställa eller ersättas. Resultatet beror på när timern slutar fungera: om timern slutar fungera under normal drift då kylskåpet är aldrig frostas av och is bygger upp längs väggarna i frysen. Om det slutar att fungera under en avfrostningscykel frysen inte återgå till kyla.

Trasig termostat

Frosta system innehåller också en termostat som skulle misslyckas. Denna termostat är ansvarig för stänga av värmeelement när ett lämpligt frosta temperatur nås. Om termostaten misslyckas, även om timern signalering början på en avfrostning fas, termostaten är inte att slå på värmaren och temperaturen i frysen aldrig stiger nog för frosten smälta. Ett annat möjligt symptom på en trasig termostat är en vild variant av temperaturer i frysen. Termostaten bör se till att frysen värmer lagom Tina någon samlat is men inte tillräckligt för att Tina i frysen innehållet.

Trasig varmvattenberedare

Slutligen, värmaren själv kunde brytas. Om värmaren strandar, signalerar timer och termostat båda att det är dags att värma kylskåpet lite, men värmaren inte svarar och avfrostningen avslutas utan någon avfrostnings har inträffat.

Service

Eftersom orsaken till problemet kan vara valfritt antal delar i avfrostning systemet, hanteras problem bäst av en utbildad apparaten tekniker. Samråda med tillverkaren, som problemet omfattas av garantin.