mynewspapers.net

Våren kläder för tonåringar

Våren kläder för tonåringar


Smältande snö och spirande träd bara signalera inte början på varmare väder, de signalera början på en ny mode säsong. Våren markerar övergången från höga stövlar och vintern browns öppen-toed sandaler, blomma utskrifter och breezy klänningar. Mode och trender förändras varje år, och shopping för kläder som tonåring är aldrig lätt, men med efter några bestående riktlinjerna, kan du se till att du alltid har den perfekta garderoben för våren.

Färger

Som blommande tulpaner och moln-dubbade skies, färgerna på våren är lätta och glada med inslag av kvardröjande vintern. De är ljusa, men blek, som pastellfärgade påskägg. Gemensamma nyanser innehåller lavendel, himlen är blå, limegrön, rosiga rosa, snowy white och smörblomma gul. "I" färg inte kommer att för säsongen ändras från år till år, men vissa färger är alltid rätt för våren, och du förmodligen bära samma färg för att skolan varje dag ändå. Undvik kläder med huvudsakligen mörka, jordnära färger som choklad och svart, eftersom dessa vintern färger, och inte bära för många rik och levande färger som crimson och safir, eftersom dessa är reserverade för sommaren och falla. Lätta nakna och solbränna är godtagbara, liksom enstaka neons och metallic.

Toppar och klänningar

Vädret riktigt tillåta inte axelband, men du kan börja bära korta och trekvarts ärmar. Material för skjortor och klänningar bör vara ljus och flödar, så skiktning är ofta nödvändigt att klara av vårens plötsliga förändringar i temperatur. Göra en sundress våren-lämpligt genom att bära en cardigan med blomma-applikationer eller lace trim över den. Flickor kan välja klänningar och toppar med blommiga mönster, fjädrar, scrunched sidor och band--något luftig, naturliga och lätta. För en vågad fashionista, prova att bära en ljusa vinterkappa som en klänning med spets tights, shopping på vintage butiker för lös tryckta klädrockar, bär en väst över en färgad T-shirt eller knyta ett big band runt en klänning med kort bolero jacka. Killar bör välja ljusa ränder och material. de kan också bära ljusa button-down skjortor med ärmarna rullas halvvägs upp.

Bottnar

Det är inte riktigt dags för shorts och minikjolar ännu, men flickor kan börja bära capri byxor och knälång, flödar kjolar. Om du vill bära en ljust minikjol, bära det över leggings. Jeans är alltid godtagbar, särskilt i ljus eller syra tvätta. Lätta linnebyxor, Kaki/persimoner och last är också bra val för våren--undvika bara mörkare färger om du balanserar dem med en ljust topp. Killar ska inte bära shorts till sommaren om de inte är på en pool.

Tillbehör

Stövlar är ute; sandaler är. Bandet på några höga klackar, eller låt tårna rosa-målade kika igenom dina pumpar. Killar kan bryta ut ett par retro tennisskor eller vicka med tårna i sandaler. Blommig pannband och klipp, halsdukar utan rockar, baskrar och stråhattar, stora bangles, hobo-påsar i våren nyanser, överdimensionerade sköldpadd solglasögon och färgstarka, mönstrade strumpbyxor är alla bra tillbehör för att göra ditt våren kläder pop. Ge håret några solbrända höjdpunkter, smeta lite ljusa, glittrig skugga på dina ögonlock och lysa upp dessa kinder med rosa Rouge eller en ljus bronzer ansiktet motsvarar din perfekta våren garderob.