mynewspapers.net

Vårdaren stöd gruppaktiviteter

Vårdaren stöd gruppaktiviteter


Omvårdnad kan vara en ansträngande, tidskrävande och känslomässigt ansträngande jobb. Om du är en hyrd ställning eller har blivit en vårdgivare på grund av omständigheter i en sjuklig vän eller familjemedlem, som ger dygnet runt övervakning och skydd kan lämna dig i behov av stöd och andrum. Vårdgivare stödgrupper försöka göra just detta. Vårdgivare, som ofta konsumeras med välfärd för sin laddning, försumma ibland sina egna känslomässiga och fysiska välbefinnande. Genom att använda sunda aktiviteter, kan vårdgivare stödgrupper hjälpa till att sprida detta.

Studiebesök

Vårdgivare spendera en bra tid inomhus med en patient som är funktionshindrade eller sjuka på något sätt. Detta innebär kan en enkel resa till en park, en picknick och vandring eller en film eller gemenskapens händelse erbjuda viss lättnad från en dag (eller flera) av att vara inomhus. För vårdgivare som ser begränsad fysisk aktivitet på grund av den tiden tillbringade med sin laddning, välja aktiviteter som fysiskt uppfyller. Dessutom kan enkel skratt göra underverk för vårdgivare vana att spendera tid ensam med sina patienter. En enkel resa till filmer för en komedi kan bidra till att återställa allas humor.

Grupp resor/retreater

För många, ger vård är ett jobb (om de är betalda), och som varje jobb, ledig tid är nödvändigt för mentala och känslomässiga välbefinnande. Eftersom vårdgivare ofta känna skuld för tar ledigt, kan organisera en resa som en stödgrupp lugna dem att semestertid är nödvändiga för att förhindra utbrändhet. Oavsett om du planerar en kort dagstur eller en veckolång kryssning, se till att din grupp har tillräcklig tid att förbereda och ordna med sina avgifter. De som aldrig tar semester är ofta de som behöver det som mest, så gör det bästa av varje gång du och din kollega vårdgivare kan avvara.

Gruppterapi sessioner

Liksom varje jobb har ger konstant vård sin stress och obehag. Ge ditt stödgrupp vara ett utlopp för frustration genom att hålla regelbundna gruppterapi sessioner. Försäkra andra vårdgivare att alla klagomål är konfidentiella och inget ämne är tabu. Om du leder terapisession, öppna den själv genom att tala uppriktigt för att uppmuntra andra ledamöter att göra detsamma. Öppet hjälper vädring klagomål minska skuld andra vårdgivare kanske känner för att ha sin egen frustration.

Telefon Pals

Eftersom vårdgivare har ofta svårt att hitta tid utanför hemmet för stödgrupper, utnyttja helst grupp genom att bilda ett telefonsystem pal. Gruppera vårdgivare i par eller Trio och rikta dem att ordna tid under hela veckan för att prata i telefon. Om din grupp sammanträder en gång kan i veckan eller en gång i månaden, med ett telefonsamtal att se fram emot varje dag eller halv vecka ge varje vårdgivare något att se fram emot samt bygga relationer inom gruppen.