mynewspapers.net

Vård paketet idéer för en pojkvän i flygvapnet

Vård paketet idéer för en pojkvän i flygvapnet


Ett långdistans förhållande kan vara svårt, och detta gäller särskilt om din pojkvän är i militären, eftersom han kan vara i en annan tidszon eller ha ett annat schema som försvårar kommunikationen. Air force vård paket är ett bra sätt att öka sin Ande och påminna honom om att du tänker om honom. För att hitta vård paketet idéer, Tänk på hans favorit som han inte kanske har tillgång till eller enkla artiklar att påminna honom hem.

Bilder

Den svåraste delen av ett långdistans förhållande är att vara borta från livet hemma. Därför kommer bilder att håller honom uppdaterad med hem liv säkert värma hans hjärta. Innehålla bilder av dig, kanske med en skylt som säger att du saknar honom och älskar honom. en bild i sin favorit outfit; eller en bild i din favoritplats med en skylt som säger "Det inte är detsamma utan dig." Bilder av hans vänner och familj bör också ingå i paketet. Ta bilder av hans mamma och pappa, bästa vänner och husdjur. Varje person kan sedan skriva en särskild anmärkning till honom på baksidan av bilden.

Bakverk

Även bakverk kan vara svårt att skicka långa sträckor, finns det ingen bättre påminnelse om hem. Om han har en favorit bakverk som du gör, skicka det till honom i en förseglad behållare (med en vakuum sealer) att ta bort all luft. Detta kommer att hjälpa det hålla sig fräsch längre. Detta kan också göras om han har en favorit objekt från en lokal restaurang som han kan svältfödda. Dock vara praktiska. En fet hamburgare kommer inte att skickas. Det är därför det är bättre att använda torr bakverk som tenderar att hålla längre och smakar gott utan värms.

Filt eller örngott

Troligtvis är är din betydande andra kraftigt saknas hemma medan han är i tjänst. Inte bara hans bekväm säng eller soffa, men också de dofter som är kopplade till hans hus. Därför gör en mysig filt eller örngott en stor flygvapnet vård paketet gåva. En ny kasta filt eller mjukt örngott kan köpas i ett behagligt material, och sedan tvättas i tvätt pulver och tyg mjukmedel som han använder i hemmet. Hans favorit parfym av din kan sprayas på objekt när de tvättas så de kommer dröja medan han sover på natten. En torktumlare ark kan också vara instoppat innanför de örngott eller filt att hålla doften fräscha också.