mynewspapers.net

Vård av svart lackläder skor

Vård av svart lackläder skor


Svart lackläder skor, som kan bäras vid informella och formella tillfällen, skiljer sig från traditionella läderskor på grund av deras blank glans. Eftersom lädret behandlats med lack, vård och rengöring är lite annorlunda från vanliga läderskor. Att hålla en lackläder sko i gott skick tar bara några enkla steg och kommer att säkerställa livslängden på glans.

Instruktioner

• Rengör skon genom att tillämpa tvål på en våt trasa. Gnid trasa i skon, att ta bort smuts. Vara försiktig med att njuta av skon. Använda en sko borste för områden med envis smuts. Låt skorna lufttorka.

• Ta bort alla återstående skrapmärken. Placera en eller två droppar av nagellacksborttagare på en bomullstuss. Raskt gnugga repig området, var noga med att torka av överflödig vätska.

• Glans skorna genom att tillämpa en tydlig skokräm. Se till att polskt är jämnt fördelad över hela skon med hjälp av en mjuk ren trasa. Fortsätt sedan att polera till en hög blank glans med en annan ren trasa.

• Tillämpa ett läder skydd till ren, polerad skor. Detta hjälper skon motstå vattenskador. Vissa typer av hörselskydd sprutas på, medan andra tillämpas med en ren trasa. Följ tillverkarens anvisningar om ansökningsförfarandet.

• Förvara skorna ordentligt. För att skydda Högblank finish, Linda skor i en ren, mjuk Skopåse eller trasa. Detta kommer att skydda Högblank finish från skrapmärken, samt att ansamling av damm och smuts på ytan. Du kan också placera en ren trasa mellan skor i väskan för extra skydd.