mynewspapers.net

Vård av döende Palm Tree

Vård av döende Palm Tree


Om posterna på expert trädgårdsarbete platser är någon indikation, är döende palmer ett ganska vanligt problem. Diagnostisera problem på distans kan vara utmanande, men det är troligt att en i en handfull vanliga orsaker är döda trädet och ett deduktivt arbete kan begränsa alternativen. Några palmer kan dra nytta av triage ansträngningar och återfå sin vitalitet, medan andra måste tas någon gång innan de blir en fara.

Palm svamp

Det kan vara en sjukdom eller svamp i trädet och eller den omgivande jord som är dödligt för palmer som har inträffat i stora palm tree populationer i Los Angeles. Om andra palmer i ditt område verkar att misslyckas eller dö, detta kan tyda på att en fördelande sjukdom påverkar handflatorna. Det finns tyvärr inget botemedel utan att ta bort palmerna och plantera en icke-palm sort som inte påverkas av svampen.

Monocarpic palmer

Det finns många sorter av gömma i handflatan som är monocarpic, vilket innebär att de frukt en gång och sedan dö. Dessa palmerna kan ta många årtionden att nå en mogen fruktbildningen punkt, så inte betyder det att det börjar att dö när det är klar bloom cykeln. Vatten och jord villkoren kunde vara avstängd och rötterna och anläggningen har antingen dessicated av brist på vatten eller ruttnade från för mycket av det. Om din palm har producerat ovanliga blommor eller frukt i det senaste året eller två, kan detta vara ditt problem.

Vatten, jord eller solexponering frågor

Den vanligaste åkomma av alla underpresterande växter är obalans i deras miljömässiga förhållanden. Brännande solen med konstbevattning kan försvaga och döda en palm som kan övervattning i jord som inte är väldränerad. Inspektera noggrant markförhållandena runt palmen, gräva ner i marken flera fötter för att se vad som händer under ytan. Om du hittar extremt torrt eller extremt väta, kanske du kan vända tillbaka dygnet genom att rätta till obalansen. Om en del av lövverket har brända eller brända av solen, klippte det bort med ren sekatörer eller grensaxar. Detta kommer att ge dig en bättre bild att se ny tillväxt vilket är ett tecken på återhämtning.