mynewspapers.net

Var man kan hitta Hippie kläder

Var man kan hitta Hippie kläder


Det finns många alternativ för att hitta hippie kläder, både vintage och nya. Det kan vara mycket roligt att upptäcka några fab kläder från slutet av 1960 och 1970, särskilt om du njuta av shopping. Dessa unika objekt är inte lika sällsynt som en person kan tro--om du vet var du ska leta och är villiga att sätta i en liten ansträngning.

Funktioner

Ett bra ställe att leta efter retro kläder är sparsamhet butiker. Ibland kan du hitta hippie kläder här och det kommer att vara mycket billigt. Välgörenhet sparsamhet butiker som Frälsningsarmén vanligtvis säljer kläder för £1.30 till £3. Dessa är platser där baby boomers ta i carloads av gamla kläder när de rena ut sina vindar och garderober att flytta till en lägenhet i Florida. Underskatta inte den efterkrigsgenerationen förkärlek för hålla fast saker--de har ofta lådor med saker de bar i high school och college.

Funktion

Var man kan hitta Hippie kläder


Vidareförsäljning butiker kommer att visas under den kategorin i gula sidorna reklam. Kalla butikerna innan resan, eftersom de flesta inte har vintage poster. De som kommer vanligtvis har god kvalitet. De ska också vara dyrare än sparsamhet butiker eftersom de betalar säljare för retro kläder, antingen direkt eller på grundval av sändningen.

Betydelse

Gå till virrvarr försäljning tar längre tid än att stoppa i på sparsamhet butiker, eftersom du kan behöva träffa en hel del försäljning att hitta någon med kläder som är nästan 40 år gammal. Annonser kommer att nämna antikviteter, samlarobjekt, retro eller vintage poster eller unika mode. Estate försäljning är en bra satsning också. Vanligtvis har en egendom försäljning tillhörigheter kvar av en äldre person, men vad du kommer att upptäcka många gånger är att när deras barn flyttade ut, de vänstra grejer bakom de ville inte längre, och ingen någonsin sett till att göra någonting med den. Detta kan omfatta alla typer av coola sena 1960-talet och tidigt 1970-tal outfits samt bijouterier.

Överväganden

Om kan du sy, kanske du vill göra din egen hippie kläder med mönster från lämplig period. Mönster finns på sparsamhet butiker och på eBay, och tenderar att vara mycket billigt.

Identifiering

Känner du någon som var en tonåring eller ung vuxen under hippie-eran? Gå vidare och fråga om de har några retro kläder de inte ville sinne sära med. Du skulle kunna få vissa ursprungliga boleros, bonde blusar, bell botten byxor, hip-huggers, tie-färgade skjortor, undertecknar halsband och massor av annat fantastiskt.

Potentiella

eBay är ett perfekt ställe att hålla ett öga på hippie kläder. Du kan göra sökningar med sökord hippie, mod, retro, vintage, tie-dye, bell botten och alla andra du kan tänka på. Webbplatsen har en funktion där du kan få aviseringar när ett nytt objekt visas som passar det du söker efter. eBay är ett bra alternativ när du arbetar med en begränsad budget, eftersom med lite omsorg, kan du få några bra fynd.

Tidsram

Var man kan hitta Hippie kläder


Det finns tusentals butiker med webbplatser som säljer vintage hippie kläder, både vintage och helt nya. Aldrig har varit enklare att hitta vad du vill!