mynewspapers.net

Var köpa fönster glas block

Var köpa fönster glas block


Fönster glas block har den unika förmågan att ge både dagsljus och isolering för att en bostadsyta. De är ofta används för källaren windows, men de kan göra någon vackrare vardagsrum. Fönster glas block är praktiskt alternativ till standaren Fönstren, och de används ofta i stället för fasta väggar; de används även för tak och golv.

Historia

Enda glasblock användes först att ge ljus i källare och att tarmarna av fartyg. Dessa första glasblock var fyrkantiga sektioner av konventionella glas. Omkring 1880, konstruerades glasblock i form av flaskor. De var mun blåst och hade en liten öppning. Även om dessa block sattes i mortel, arbetat kondens alltid sig. Maskingjorda glasblock var nästa steg i utvecklingen, vilket var en förbättring i storlek konsistensen. På 1930-talet, bättre maskiner skapat ännu bättre produkter. Corning-Steuben och Owens-Illinois block var bland dem. Dessa block konstruerades av två halvor av glasblock pressas samman vid höga temperaturer, lämnar ett ihåligt centrum och komplett tätning. Samma grundläggande princip av konstruktion används att göra glas block idag.

Glas eller akryl

Några av de bästa funktionerna i glas block windows är deras värmeisolering, säkerhet (över standard windows), utmärkt ljus ersättning och dekorativ skönhet. Akrylplast har införts som ett billigare alternativ till glasblock. När du gör ditt val, anser att glasblock är mycket svårare än akrylplast, och rengöring lämnar inga repor på glaset. Normal rengöring av akryl lämnar repor över tiden. Akrylplast också repas lätt av arbetstagare under installationen. Akrylplast windows skaffa så småningom en urtvättad och molnigt utseendemässigt.

Butiker som säljer glas Block Windows

Fönster glas block säljs på Home Depot, Lowes och järnaffärer. Varje byggnad eller hem förbättring butik kommer att bära glasblock. Inte alla byggvaruhus har unika former allmänt krävs i interiör projekt, såsom böjda sektioner, men mest kommer gärna beställa dem för dig utan extra kostnad.

Shopping för glas Block Windows Online

Om du ligger långt från tegel och murbruk hem förbättring återförsäljare, säljer många online-butiker fönster glas block. Många av dem erbjuder gratis offerter via telefon, en realtid sparare. Pacific Accent erbjuder ett brett utbud av mönster i glasblock och RAM alternativ på deras hemsida som finns i avsnittet våra resurser. Kloss-fönstret system erbjuder en rad prisvärda glas block windows, som kan beställas online. Detta företag erbjuder både akryl och glas block windows och har fri frakt på alla beställningar. Pittsburgh Cornings webbplats finns en lista över återförsäljare som lagerför deras varumärke av glas block windows. Följ länkarna i avsnittet våra resurser. Skriv in ditt postnummer för de närmast dig.

Färgat glasblock

Columbus glasblock har en stor samling av färgat glasblock och designalternativ att välja mellan. Du kan lägga till ett stänk av färg i ett standard glas block fönster eller skapa en design för din egen. Block med mönster är inte målade på, men är smält till glaset så de inte chip eller spricka. Du kan köpa eller skapa stora väggmålningar tavlor utspridda över en stor gruppering av glasblock eller kan du köpa en design för ett enda kvarter.

Varning

Ingen av de produkter eller återförsäljare listade här är rekommendationer. Var försiktig när du gör ditt köp. Om du bygger en glasvägg för din dusch, kanske du kan göra projektet själv. Om du installerar ett stort glasfönster block i en yttre del av ditt hem, bör du rådgöra med en byggmästare.