mynewspapers.net

Vänskap hantverk för barn

Vänskap hantverk för barn


I slutet av skoldagen, barn bryr sig inte om de lärt sig tillräckligt matematik eller läsa tillräckligt böcker. Deras huvudsakliga oro kretsar kring recess och den vänner att leka med dem under den tiden. Vänskap hantverk är ett bra sätt för barnen att uttrycka sig när de inte alltid har ord att säga vad de betyder. Hantverk gör en tankeväckande gåva som alla barn kan skapa med tillräckligt kärlek, kreativitet och alltid bra glitter.

Vänskap armband

Vänskap armband är lika roligt att ge som de ska göra. Det finns många metoder för att skapa denna vackra konstverk, vare sig med pärlor, strass eller helt enkelt garn, men poängen är att göra dem så färgglada och olika som möjligt. Det är mycket ovanligt att hitta vänskap armband som är samma, om inte två vänner dela dem beslutat att göra dem som sådana. Skapa en särskild mönster och färg samordning tillsammans kan vara del av det som gör detta hantverk så roligt. Vad fallet är, är dessa avsedda att vara gåvor att sista och som kommer att påminna till bärare av band att de delar som vänner.

Gratulationskort

Gratulationskort kan vara kreativ, rolig och en av de bästa minnessaker bland vänner och familj. Kort mottagare kan enkelt stoppa dem undan och dra ut dem igen år senare för att komma ihåg ett speciellt ögonblick. Barn kan använda dem för att skriva ner speciella tankar, skämt och känslor. Dikter är ett bra sätt att få den punkt över och fungerar bra för alla tillfällen. Börjar bara barnen med RIM "rosor är röda, violer är blå", och barn kan hitta sätt att bygga upp resten. Förutom att skriva ner något speciellt, kan barn också dekorera med glitter, konfetti och lager konstruktion papper. Men om dessa verktyg inte är händig, underverk sedan makaroner, folie och andra kök objekt också.

Vänskap Collage

Bilder, tidningar och favorit citat från vänner göra stora collage bitar. Barnen kommer ha kul slumpmässigt limning och lappteknik tillsammans deras mästerverk. Vuxna måste vara medvetna om att detta kunde vara ett stökigt projekt, men det är något som barnen kommer att älska att bygga. Det ger dem möjlighet att uttrycka sig och hur de känner sina vänner och gör en stor central och hantverk. Collage, i synnerhet kan skapas med ett specifikt tema i åtanke. Om barnen haft en camping resa tillsammans, kommer att att sätta ihop momentos från detta tillfälle vara ett bra komplement. Andra händelser gör för stora collage idéer också, till exempel födelsedagar, hobbies och skolrelaterad verksamhet.

Gips handavtryck

När det gäller vänskap, är låna en extra hand oftast vad de är alla om. Så vad bättre sätt för att demonstrera denna gest än för att skapa en särskild gips handavtryck? Barn gillar att göra detta hantverk projekt mest, inte bara för att det gör en stor gåva, men också eftersom det är rörigt och lätt att göra. Helt enkelt samla gips av Paris blandningen (vilket är vad du använder för att göra hand gjuta), en aluminium kastrull och vissa blandning redskap. Kombinera dessa per gips instruktionerna, hälla gips i pannan och placera barnets hand i gips. Tillåta mästerverk att luften torr och voila! Dekorera med projektet som mycket färgstark färg, glitter och pärlor som möjligt. En gång gjort, är barnet redo att förvåna hennes vänner med denna vackra och listig gåva.