mynewspapers.net

Vanliga hushåll fel Funna i badrumMedan buggar är ganska vanliga i hemmet, finns det vissa typer av insekter som specifikt kan hittas i badrummet. På grund av prime förhållanden av hög fukt, mat källor och platser att dölja, är badrummet den plats där många insekter bosätta. Samtidigt som mestadels en olägenhet, kan dessa insekter elimineras om så önskas.

Syrsor

Syrsor är allätare, livnär sig på organiska material utöver andra döda insekter, och ofta finns i en hemmets väggar. Syrsor kan skada tyger, särskilt när fukt är närvarande, så försiktighet bör iakttas med att lagra textilier. Syrsor är mest besvär på grund av ljudet från män som de gnida sina bakben tillsammans under parningssäsongen. Nattdjur i naturen, syrsor är dras till ljus och sannolikt dras till nattlampor i badrummet.

Silverfisk

Silverfisk hämtar sitt namn från blank silvrig skalor som kantar den insekten kropp. Insekten kan variera i färg från silver till brunt och grått och har inte vingar. Silverfisk kräver hög luftfuktighet, från 75 till 90 procent. De är dock kunna gå långa perioder--över ett år ibland--utan att äta. Deras diet består av mestadels kolhydrater men också papper. De kan bli en olägenhet eftersom deras tugga skadar böcker och tapet.

Kackerlackor

Vanliga hushåll fel Funna i badrum


Kackerlackor är en av de mest erkända insekter Funna i bostäder främst på grund av sitt dåliga rykte. Nyligen genomförda studier har anslutit kackerlackan till allergier, faller bara bakom damm. Den tyska kackerlackan är den vanligaste roach Funna i bostäder, men den större amerikanska sorten är attraherad av fuktiga mörka platser som sjunker och avlopp ger. Beten och borsyra är de vanligaste eliminering metoderna och de mest framgångsrika när de används på rätt sätt.

Farao ant

Vanliga hushåll fel Funna i badrum


Flera typer av myror som finns i hemmen, men farao myror är de vanligaste. Dessa myror dras till tandkräm, tvål och vatten, som alla finns i överflöd i badrum. De häckar i fuktiga väggar och också festa på döda insekter, som är ganska vanligt i hus väggar. De är svårt att eliminera och ofta kräver professionell pest management tjänster. Insektsmedel kan orsaka spirande av kolonierna vilket resulterar i nya kolonier bildas av bryta bort myrorna.