mynewspapers.net

Välgörenhet stickning projekt

Välgörenhet stickning projekt


Om du älskar att sticka, men har slut på folk till din presentartiklar till, överväga stickning för välgörenhet. Det finns hundratals välgörenhetsorganisationer som accepterar stickade filtar, tröjor, mössor och halsdukar. Vissa objekt åka utomlands, andra går till människor med cancer och fortfarande andra välgörenhetsprojekt görs för för tidig eller dödfödda barn. Dessa gåvor är älskade för alltid och kan göra en skillnad i livet för de människor som mottar dem.

Medicinska patienter

Lock för ett botemedel skapades för att ge stickade hattar och mössor för patienter som genomgår kemoterapi. Som många människor förlora sitt hår under kemoterapi, är dessa tak ett sätt för dem att upprätthålla deras värdighet och göra ett sätt uttalande. Kemoterapi centrum för ett botemedel donerar till förändringar varannan månad, så du sticka mössor är utspridda över hela landet.

Spädbarn och barn

Buntar av kärlek donerar objekt till spädbarn i delstaten Minnesota. Inleddes 1999, har organisationen flera hundra volontärer. De erbjuder sängkläder och kläder för tidigt födda barn, som familjer inte kanske har haft tid att fullt förbereda för deras barn att komma så tidigt. De ger också begravning kläder eller minnessaker för dödfödda barn och deras familjer. Kläder, stövletter, mössor, haklappar och många andra punkter är alla sticka för hand. Projektet Linus ger filtar till spädbarn och barn från födseln till 18 års ålder. Dessa filtar att gå traumatiserade eller allvarligt sjuka barn. Det finns hundratals lokalavdelningar över hela landet. Om du inte har en lokalavdelning, kan du fortfarande skicka din filt i att donera.

Andra projekt

Afghaner för afghaner erbjuder filtar och kläder objekt, såsom tröjor, mössor, västar och strumpor, till människor i Afghanistan. Denna organisation anses vara humanitära och fungerar med hjälporganisationer att distribuera de stickade artiklarna. De har mönster för äkta afghanska kläder, så att du gör något mottagare är se till att bära. Sjömanslagen kyrkan har stickning och distribuera sina händers verk sedan 1898. Objekt gå till sjömän som måste vara till sjöss under juletid. Hundratals stickare arbeta självständigt året om för att skicka in sina färdiga bitar i tid för vintersäsongen. Gåvor och paket också distribueras under hela året, att påminna sjömän att de tänkte tillbaka på hemmaplan. Sjömanslagen kyrkan ber att du kom ihåg att män utgör majoriteten av sjömän, och att sticka i lämpliga färger för dem.