mynewspapers.net

Väggmålning idéer

Väggmålning idéer


Färger och måla tekniker har förvandlat innerväggar under de senaste åren. Väggarna är inte längre bara vit, taupe eller beige. Hundratals färger finns att vara anpassade tonade på lokala lackeringsverkstäder. Dekorativa vägg behandlingar lägger till mått för en vägg eller tak och är populära på internat. Här är fem väggmålning idéer att ändra utseendet på ditt hem.

Ränder

Horisontella eller vertikala ränder på väggarna lägga till mönster i ett rum. Löper vertikalt, kan ränderna förlänga en kort vägg. Horisontella ränder kan målas i varierande bredder att göra en rummet känns längre och större. Ränder kan målas med hjälp av olika nyanser av färg, eller samma färg och olika nivåer av sheen. Till exempel kan ränder målas omväxlande med platt och glansig färg.

Diamanter

Diamant mönster lägga till geometriska mönster i en vägg. Vanligtvis kallas en harlequin diamond design, liknar mönstret målning ränder. Förgyll diamanter genom att lägga till klädsel nubb till tips på varje diamant. Nubb kan infogas direkt i väggen. Diamanter kan målas i solida färger eller använda olika faux finish tekniker för extra dimension.

Colour Wash

Blanda glasyren med färg kommer att skapa ett genomskinligt medium används färg tvätt en vägg. En gallon glasyren blandas till en kvart av färg. Glasyr blandningen tillämpas sedan på väggen med en mängd verktyg från svampar, tidningar och plastpåsar. Väggyta ser en äldre och antika ut när färdiga, liknar akvarell.

Mjukpapper

Mjukpapper tillämpas på väggen med en tydlig sealer. Papperet rivs först i slumpmässiga organiska former, befria papperet-av alla raka kanter. Papperet är skrynklade ihop, och sedan plattas ut igen. Använda en roller, limmas vävnaden på väggen med sealer---rynkor naturligt uppstår när du tillämpar vävnaden på väggen. När torr, är väggen målad en solid färg. Väggen härmar utseendet på åldern läder eller benämns ofta som "elefant hud" med professionella faux finisher.

Linne väva

Skapa ett linne utseende på väggarna med en tapet utjämning borste. En bas lager färg används i avsnitten mäter ca 2 fot brett. Vinkla den tapeten borste och kam ner genom färgen. Tekniken kommer att efterlikna utseendet på tyget på en vägg---som liknar linne.