mynewspapers.net

Vägg färger som går med rosa

Vägg färger som går med rosa


Färg rosa har en mycket specifik lättsam, feminin kvalitet att vissa människor kommer att vilja spela medan andra människor kommer att vilja framhäva. Välja andra färger i rummet noga för att minska eller öka styrkan av rosa i ett rum. Dessa andra färger kan vara målade på väggarna och spridda omkring i rummet i tillbehör och möbler.

Pasteller

Förvandla ditt rum rosa tillbehör till ett "pasteller" tema. Andra pastellfärger inkluderar baby blå, mint grön, chick gul och lavendel. Se till att inte använda alla dessa färger uteslutande så att rummet börjar se ut som en påsk korg. Istället bör du plocka en eller två andra pasteller och kombinera dem med en mjuk neutral som kräm. Till exempel blir en färgsättning av ljus rosa, mjuk gul och grädde en attraktiv, feminina rum utan att bli överväldigande.

Varma färger

De varma färgerna på färg hjul är rött, orange och gult. Kombinera dessa färger plus rosa i ett rum för en mycket ljus, energi laddade färgsättning. Använda accenter av white att förhindra att hela färgskalan blir för stark eller stimulerande. Denna typ av färgsättning passar bra för en flickas sovrum.

Grå

Använd en färgpalett av grått och vitt för att neutralisera effekterna av rosa. Ljusgrå ser bäst när paras ihop med en pudrig rosa av ungefär samma värde. För att förhindra färgskalan blir alltför binära, lägga till vit till mixen. Denna färgsättning är väl lämpad för ett sovrum, vissa vardagsrum, badrum och kök.

Cream

Detta är en perfekt färgkombination för en liten flickas rum, en plantskola och även vissa badrum. Temat "jordgubbar och grädde" kan finnas direkt (särskilt i ett barns rum), eller inte alls närvarande. Om du försöker att hålla sig till ett tema, accessoarer i rummet med objekt som bär bilder av jordgubbar, pajer och somrigt scener av växter och solen.