mynewspapers.net

Vad växter till användning för Business landskap

Vad växter till användning för Business landskap


Business byggnader kan vara liten eller stor, med begränsade hänrycka utrymme eller massor av fönster, med en trädgårdsmästare på personal eller ingen, att göra växten urval och underhåll en utmaning. Växter anses idealisk för verksamhetens hänrycker (penséer i en behållare) kommer att skilja sig från placeras på byggnadens foundation (buskar) eller gräsmatta omkretsen (små träd). Business landskapsarkitektur är inte en one-size-fits-all.

Ingången växter

Landskapsplanering den främre ingången av en byggnad måste göras med hänsyn till flexibilitet, begränsat utrymme och kostnad. När verksamheten växer, kan det bli nödvändigt att expandera en entré eller göra ändringar i den. Denna expansion eller potentiella förändring kan påverka långsiktiga växter som har lagts till marken entréområdet. Det kan visa sig kostsam och tidskrävande att flytta i mark växter och träd som ursprungligen släpptes ut på den här platsen. Det kan också störa tjänsten och utresa rutten. Men om växter placeras i lös behållare i stället för planterade i marken vid huvudentrén, blir det mycket lättare att rymma någon expansion inom detta område senare. Bra container växter för ett företags huvudentrén inkluderar penséer, viola, ivies och lövverk växter under våren. Zinnias gör en bra sommar blomma-container alternativ, inte, alltför stora eller uppmärksamhet-krävande men stor i färg. Lägg till säsongens färg för hösten, mums och lejongap. Penséer erbjuder färg och minimal vård om du inte har tid eller budget för trädgårdsarbete underhåll.

Stiftelsen växter

Växter för placering på grund av verksamhetens byggnad bör väljas med hänsyn till fönstret höjder och placering, samt ytterdörrar eller mekaniska lådor som kan behöva läst eller sett från övervakningskameror. En bra grund anläggning för under ett fönster är den gråtande Engelska idegran, som är en horisontell fördelande växt. Ingen klippning eller klippning behövs för att hålla idegran från hindrar byggnad Fönstren och idegranar, fördelade sönder, gradvis kommer att spridas runt byggnadens foundation. Andra stiftelsen växter inkluderar juniper, buxbom och holly. Om stiftelsen området är skumma, välja skugga-älskande bladverk perenner som ormbunkar.

Omkrets växter

Du kan gå längre med växter på verksamhetens byggnad perimeter. Men du vill inte träd att växa alltför lång eller har för mycket spridning om egenskapen är små, speciellt om du planerar att expandera den. Bra val för business landskap inkluderar prydnadsträd, till exempel Björk; evergreens, såsom amerikanska holly; och lilla skuggan träd, såsom den japanska lönn, som har en genomsnittlig höjd mellan 15 till 25 fot. Träd, buskar och blommor kan alla användas i omkretsen av ett företag, men med massor av plantering kommer massor av underhåll och vattning behov, alltför. Av den anledningen är penséer ofta valet för ett företags uppfart ingången eller perimeter blommor på grund av deras no-nonsense, färgglada och billig försörjning året runt.