mynewspapers.net

Vad udf revidering används med imgburn?

Vad udf revidering används med imgburn?


UDF är Universal Disc Format och utformades i slutet av 1990 att ersätta den äldre standarden ISO-9660-disk bild. UDF har genomgått flera revideringar sedan introduktionen. Revideringen av använda med ImgBurn beror på skivans avsedda användning.

Video-DVD

DVD-skivor har skapats med UDF v1.02 standard och de flesta fristående DVD-spelare endast erkänner denna version av UDF. När bränna skivavbilder avsedda för att spela i fristående DVD-spelare, är UDF v1.02 oftast det enda tillgängliga stödda alternativet.

Äldre operativsystem

Från och med 2011 är den aktuella UDF översynen v2.60. Många äldre operativsystem för datorer, främst de som släpptes före 2001, bara stöder UDF revideringar upp till 1.50, med några det stöd v2.00. Om skivan brändes med ImgBurn kommer att användas med ett äldre operativsystem, Använd revision 1,50 för högsta kompatibilitet.

Nyare enheter och operativsystem

Nyare enheter och operativsystem är allmänt uppgraderingsbar mjukvara och stöder UDF upp till dess nuvarande översynen standard, v2.60. Om skivan brändes med ImgBurn är avsedda för nyare enheter eller operativsystem och kräver användning av de avancerade funktionerna i de nyare revisionsena av UDF-format, sedan använda UDF v2.50 eller v2.60.