mynewspapers.net

Vad typ av gångjärn bör användas för ett hörn skåp?

Vad typ av gångjärn bör användas för ett hörn skåp?


Hörnskåp maximera lagringsutrymme i ditt vardagsrum. Välja lämpliga gångjärnen att montera dörrar till ditt hörn skåp är ett viktigt steg för att uppnå en övergripande polerad och professionell slut resultera.

Typer

De flesta gångjärn görs så att antingen slutet av gångjärnet kan monteras stående; Dessa kallas vändbar gångjärn. Vändbar gångjärn tillåta montering av antingen höger eller vänster begagnade dörrar som du kan enkelt ångra placering av gångjärnet till installera till dörrens specifikationer. Vänstra gångjärn bör användas för dörrar som öppnas åt höger och höger gångjärn bör användas för dörrar som öppnas åt vänster.

Fästen

Välj lämplig mount stil för ditt hörn skåp. Beroende på dina behov måste du välja mellan ett ytmontering och instickslås montera gångjärn. Ytmontering gångjärn är utsatta som de är fästa till utsidan av dörrkarmen. Instickslås montera gångjärn installeras mellan dörrens kant och RAM, således dölja vingarna av gångjärnet.

Stilar

Det finns flera olika stilar av gångjärn som kan användas för hörnskåp. Löst stift rumpa gångjärnet är den vanligaste typen av gångjärn, normalt återfinns på dörrar. Kontinuerlig eller piano gångjärn är reversibel generella gångjärn som kan arbeta på någon storlek hörnet skåpdörren. Spola gångjärn är ytmontering CAB gångjärn som en gång installerat, döljer allt utom fat av gångjärn. Fjäderbelastade gångjärn har en inre våren mekanism som gör dörren till snap nära igen öppnad.