mynewspapers.net

Vad Stud Finder fungerar bäst?

Vad Stud Finder fungerar bäst?


Börja med enkla metoder för att hitta reglarna bakom paneler innan man tar till en elektronisk regeldetektor. Dyra system kräver lite träning att fungera korrekt, och aldrig är idiotsäker. Med bästa stud finder kan ge förvirrande resultat--att ha en backup metod alltid gör bra känsla. Extra funktioner som centrum märkning och AC nuvarande upptäckt kan spara tid och undvika problem.

Magneter

För tillfällig användning, såsom att hitta en fast plats att hänga en tung fotoram, prova magneter först. En stark magnet kunde dra starkt nog bogserbåt märkbart i ditt grepp, eller ens hålla fast huvudet av dolda nageln. För en mer känsliga läsning, avbryta en liten magnet från en sträng och flytta den längs ytan på väggen både upp och ner. Varhelst det avleder mot väggen, göra en liten markering. En vertikal rad med märken efter naglarna redan i centrum av stud.

Elektronik

Elektroniska stud finders hittar stuteriet själv, och inte metall fästen inbäddat. De flesta använder ett enkelt ekolod system, sändande en sonic puls genom paneler och läsa eko. Om ekot kommer nästan omedelbart, är den reflekterande ytan nära och detektor lyser upp till signal som en stud har hittats. Många stud finders är inställd på att läsa positiva på ett djup av mer än 1 1/2 inches. Enskilda enheter varierar--några har två djup inställningar. Kom ihåg att enheten talar om för dig att den ser något som är inom detta intervall. Vad man ser är inte alltid en stud. Ta avläsningar på olika höjder på väggen och se till att de markerar en lodrät linje som anger en stud. Sonar stud finders vända inte på omedelbart--några ta flera sekunder för att initiera och om tagit utanför muren och ersättas, de kommer att ge en falsk behandling. Ekon kan också vara ett problem - hålla enheten med ena handen på rätt gripande punkter och hålla din andra hand ur vägen. Väggmaterial erbjuder olika nivåer av resistens mot sonic pulser--till sonar, gips ser mer öppen än Formica. Eftersom golv byggs av flera lager av olika material, misslyckas stud sensorer ofta med att hitta reglarna.

Val av

Enkla stud finders får ofta höga betyg i jämförelse studier. Förenklade funktioner och visar underlätta praktisk användning. Spänna av sonar stud finders överskrider sällan 1 1/2 inches trots priset på enheten. Dyrare stud finders kan upptäcka ledningar, rör och elledningar samt dubbar. Enheter som automatiskt ange vilka av dessa upptäcks är lättare att förstå än de med olika manuellt-uppsättning funktioner. I en manuellt-set enhet, ett grönt ljus på en funktion inställning kan tyda AC kablar i väggen, medan på en annan inställning, det kan tyda på kanten av en stud.