mynewspapers.net

Vad steam mop använder du rengör laminatgolv?

Vad steam mop använder du rengör laminatgolv?


Laminatgolv är golv av hartser och plast som liknar trä. Laminat är billigare än trä och det är svårare att fläcken och bli smutsig. Laminatgolv kan vara svårt att rengöra, dock. Använd endast de lämpliga produkterna för rengöring laminatgolv med ånga.

Vilken typ av moppar till användning

Endast använda moppar som var avsedda att använda på laminatgolv. Dessa moppar kommer inte tillämpas för mycket vatten på golven. När du använder för mycket vatten, vattnet kommer att läcka genom laminat och få den att spänne eller ruttna. Moppar avsedd att användas på laminatgolv annonserar detta. Dessa moppar använda som lite vatten som möjligt att rengöra golvet och därför är tillåtna att använda.

Identifiera Steam moppar

Steam moppar är olika från steam städmaskiner. Steam städmaskiner har en stor tank och kropp. De är allmänt tunga maskiner med en bred fot. Steam moppar har en lång tunn handtag bifogas en plastfot. Foten kommer att täckas i frotté. Ånga passerar genom frottéhandduk och på laminat golvet.

Hur du använder Steam moppar

För att använda en steam mop, dra den frottéhandduk eller microfiber trasan över plast foten av ånga mopp. Vissa kläder har en elastisk runt dem, och andra måste du binda eller krok och slinga tape på plats. Aktivera maskinen på, och låt det värmas upp. Ett ljus på steam mop indikerar huruvida den har nått en temperatur. Tryck på avtryckaren för att frigöra ånga och tryck in moppen över ytan av laminat. Duken kommer att plocka upp den lossade smutsen och golvet torkar snabbt.

Säkerhet

Alla steam rengöring apparaten avger mycket het ånga ånga som kan bränna huden lätt. Därför håll i steam moppen från barn eller husdjur när du arbetar för att förebygga olyckor. Använd alltid handskar och skor för att förhindra att bränna själv.